Veckan som gått

Senaste veckan blev det bio x2 på Interstellar (rekomenderas!) och Hunger games, matkoma på O'Learys, reklamaffischer och sitz med temat stereotype. Fredagen var självstudiedag och måndagen var ledig så jag passade på och spenderade långhelgen i Maxmo med att ta det lugnt.
 
Idag började vi all in med teckningskursen och det känns som om att jag ser kuber överallt just nu. Men roligt att äntligen få rita lite och inte bara sitta vid datorskärmen (fast jag trivs förvånansvärt bra där också). Efter skolan gick jag med Sassa till lite inredningsbutiker och vidare till O'Learys där vi hjälpte stackars Amanda och Thea som inte orkade äta upp sina franskisar. Viktigt dehär med att hjälpa vänner i nöd. Efter det blev det promenad med Eddie och lite städning. Och nu sitter jag här med nybakade kanelkolasnittar och en kopp varmt julte, vackert så. Imorgon väntas mera ritande, lite besök och kanske en tur till simhallen!
 
Avlutar med en bild på livsnjutaren nr 1.

Kokkoooo

Alltså de senaste två veckorna har verkligen varit proppfulla med program känns det som. Förra veckan var det filmkväll, besök av Louise, pepparkakshusbyggen, temys hos både Iines och Matilda, fotoreportage, layoutsarbete, införskaffande av kort till simhallen, grupparbeten, förfest hos Anna och dansande på melody på onsdagsnatten. I fredags blev det också att hoppa i bilen och brumma iväg till Vasa på Veronica Maggio! Thea och jag trängde oss längst fram och det blev en riktigt primus koncert. Efter det blev det Ollis hela kvällen och sen att somna bums i Robins soffa. Resten av helgen tog jag det bara lugnt. 
 
Idag var det back to reality igen fast jag måste nog säga att ha färglära på måndagar är ganska underbart. Att få en uppgift och bara måla i lugn och ro med gott sällskap och kaffe i koppen, terapi med andra ord. Sen blev det en liten shoppingrunda med Thea i jakt på en outfit inför onsdagens stereotype-sitz. Jag hittade allt jag behövde + ett par nya skor så denna fröken är helt nöjd. 
 
Till fotokursen personreportage fotade jag Nanna och hennes gosiga mage, så här kommer några sneak peeks:
 

Halloween

För min del blev det 50's housewife i fredags! Riktigt kul att hoppa lite bakåt i tiden. Festen startade hos Ronnie och Rebecka som hade gjort pyntat superfint (deras bål och plockmat var heller inte så illa!). De flesta från klassen dök upp och då blev det ju inte annat än finemang. Senare mot natten traskade vi in till stan och till melody där det dansades tills musiken tog slut. 
 
 
Lyckad kväll med andra ord!
 

RSS 2.0