promenad














Jag borde skämmas

Sitter nu med simons laptop i famnen och e allmänt slut. Nanna och jag har rusat runt i vasa och shoppat loss hela dagen! Handlade alldeles för mycket men e väldigt nöjd med alla köp ;) Får väl klara mig utan shopping tills jul nu då (haha). Men nu ska jag gå i bastun i ett förök att mjuka upp min träningsvärk och sen blir det tacopaj!

You're like a candy store

Rolig men lång dag har det varit i skolan. Tung och jäkligt kul gymnastik hade vi (mina ben och armar e fortfarande som gele), en hel del skratt och geografiprovet fick vi ut fassst det var nog inget att skryta över. När jag kom hem hamnade jag direkt framför tvn och tittade på The tyra show. Som var ovanligt intressant! Publiken fick ställa frågor till en astrolog, nummerolog, ansikts läsare och en vetenskapsman. Häftigt när man kan kolla på ett ansikte, fråga vilket stjärntecken man har eller ens födelsedatum och veta vilken personlighet, temperament man har eller vad man behöver. Blev förvånad över hur grymt mycket som faktist stämmer överens på mig!

Men nu ska jag kolla film och äta chip och imr blir det vasa med Nanna :)

skolan




Ny färg


Hemma, teater och sen provläsning

Det känns konstigt att sitta hemma med datorn en vardag.. Har håltimme de två första timmarna så mamma lovade att skjutsa mig, gjorde faktist ett försök att läsa modersmål men usch va tråkigt så jag hamnade här istället, höhö ;) Har förresten inga vanliga timmar idag heller, det blir teater istället. Utränsningen ska vi se, den lär vara ganska brutal men vi får se. Har väl egentligen inte något annat att skriva? vimsigt inlägg

Gaaaah.

Livet är härligt, prov efter prov, uppsats och annars mycket som stressar. Blä och urk. Har fysik imårgon, började läsa idag vilket kanske inte var så smart.. Orkar inte bry mig, äter glass istället. Glass och barbacka tur med heest räddar dagen.


Time is a valuable thing, the clock ticks life away

Steg upp halv 9 idag, tog kameran och lite lakrtisbåtar och traskade ut i dimman. Kortfattat var det helt underbart.



















Keep on walkning

Smått jobbig dag. Bl.a löptest, geografiprov och huvudvärk. Tanken på fysikprov och uppsatsskrivande muntrar heller inte precis upp mig. Blä. Det ända jag kan göra är väl att keep on walking.
Förrästen så är internet farligt, det finns alldeles för många shopping sidor.. Drabbades just av halsbands-vill ha, hihi ;)












Jippiii...eller inte?

Hjäääälp! Hittade gröna converse skor, vill ha, vill ha, vill ha! Knasigt när allt som är grönt fångar min blick och tycke direkt. Kommer antagligen att beställa dessa, eller borde jag låta bli? Äsch I don't care, de ska bli mina!


Here we go

Hohho, vilken dag det har varit! Tisdagar är helt klart den värsta dagen utan håltimmar och dubbel fysik på slutet. Vilket resulterar i otroligt dålig humår. Jisses vad vi har skrattat åt allt och inget, haha. Tårar har runnit och magen värkt. Var helt slut när jag äntligen kom hem så varken läx- eller provläsning har jag lyckats med.. Men en ridtur och att baka centerkakor klarade jag av ;)


hemmakväll

Hade en riktigt skön kväll igår! Satt ensam hemma, tittade film och skrattade mig halvt fördärvad. Ingen som frågade dumma frågor, tråkade ut mig eller som tyckte jag skulle byta kanal = Härligt!

 






they don't now what they got until it's going away



No need to wake me up, I'm happy in my dream.

Hallåja. Psykologi prov imårgon. Noll inspiration att läsa så det blev en härlig ridtur och bakning istället! Jordnötskladdkaka blev det och tro mig det är ännu godare än det låter ;)


Valpar are lovely

I'm solo, I'm riding solo, I'm riding solo, I'm riding solo, sooloooo.. Jason derulo - ridin' solo snurrar runt i min hjärna. Har aldrig riktigt gillat den förren nu.. damn I'm slow! Höhö.
Något speciellt har jag inte gjort idag förutom busat med mammas mosters king charles cavalier valp, Tapper. Bara för söt! Ungefär såhär ser Tapper ut, det lilla busfröet



I'm feeling like a star, you can't stop my shine

Ungefär såhär intressant har min dag varit.. (ps mobba inte mina fina sängkläder, höhö)














Men nu ska jag ta ut dessa raringar ur ugnen! Rosa jättemaränger, hihi.

My feet are on the ceiling, they don't wanna touch the ground anymore

Efter en otroligt sölig och trög förmiddag framför datorn skärpte jag till mig och bytte sängkläder, plockade undan klädesbomben som skett i soffan och stolen, plockade ur, i och lade igång diskmaskinen, gick på hundpromenad, hjälpte pappa att laga pizza, mockade och for ut på en lugn ridtur :) Men nu ska jag kila i duschen och sen kolla film! (detta inlägg skulle ha kommit upp igår, råkade tydligen spara som utkast istället, haha)






some things that you find are beyond your control

Har varit datorfri nu i 3 ½ dagar, duktigt eller hur? Vaknade upp med ett hemskt shoppingbegär idag, not good. Men ska försöka hålla mig några veckor (om jag lyckas är en annan sak..höhö)
Har äntligen börjat komma in i rutinen med skola igen och gymnasiet är faktist inte jobbigt.. nästan bra(?). Fast allt jag hade i huvudet igår var att äntligen få komma hem, gå ut på en hundpromenad, slänga mig i soffan, kolla film och äta mina ljuvliga hembakade chokladkolakakor! Mums.



Bild från hösten 08

RSS 2.0