Några bilder












Jag tycker om Lördag


Och, ja jag bjuder på denna vackra bakgrund.

Soldier of love

Snö, snö, snö. Det tar aldrig slut. Det har snöat minst 40 cm från igår. Jäkligt vackert egentligen, dock mindre roligt när jag ska bada genom den till/från bussen. Dessutom har jag skräck för plogbilar. Blev nästan överkörd av en som liten, traumatiskt antar jag? Nåja, en hundpromenad, lite läxläsning, tv tittande och besök av Nanna och fia är vad som har sysselsatt min hjärna idag.
Och återigen ska jag förgylla er dag med bilder av perfekt kvalite. Objekten är i alla fall söta.





Just save me

Ridit i härligt väder (älskar dimma!), fixat lite läxor och nu kladdisch kladdkaka och big bang theory. Låter mycket bra i mina öron. Några bilder och ni får ursäkta färgerna/ bildkvaliten, jag varken kan eller orkar göra något åt det.








Måndag

Här sitter jag. I biblioteket. I mörkret. Bokstavligen i mörkret, har inte orkat lägga på några lampor, haha.
Nej men neeej, städerskorna kom och lade på lamporna! Bajs. Nu kan jag inte längre sitta i mörkret och leka uggla.
Kanske jag skulle fokusera på något viktigare, som att läsa på psykologi läxan.. Ja, det ska jag göra. Snart. Kanske.

pure magic

Har haft en riktigt "latadag" idag. Sovit 12 timmar, haft besök av Simon, sett filmerna Killers och Valentine's day (riktigt bra båda två), haft besök av Nanna och fia, ätit nybakad kaka och fjantat mig lite allmänt. Kort sagt - en härlig lördag.


höst bild

Running out of time

Så härligt med helg, är verkligen i behov av lite lugn och ro. Känns som om jag stressat hela veckan. Urk.



We could have had it all


Shooting stars

Började dagen med en härlig ridtur i maxmo naturen, lika roligt som vanligt. Resten av dagen är relativt planerad. Ska kolla film nu, Beacuse I said so, sen gå på hundpromenad, rita lite(?), ta in hästarna och åka till oravais för att träffa mina hombres! Trevligt, trevligt.



Det blir aldrig som jag tänkt det

Äsch, fimen jag tänte kolla börjar först om en timme so here I am again. Läser lite bloggar, lyssnar på konstig musik och gosar med världens coolaste kisse. Min frass, zelmer/helmer/kisseeh, finns ej dess like.
Nytt förök, nu --> film.


Come on spaceship

Har haft en relativt slö dag idag. Steg upp kl 11 och fixade en mumsig sallad som frukost, kollade lite tv, ritade en timme, mockade i stallet och bakade en kladdkaka. Björn och Nanna kom hit på kvällsmat och innan vi var färdiga försvann nästan hela kakan.. De hade förståss också fia med sig som rusade runt och retade gallfeber på de andra hundarna, hihi. Nu --> film.






Hang on to your love

Känns som om hela mitt jullov har gått ut på att vara i stallet, se filmer, träffa släktingar och äta massor av mat. Härligt.
Just nu är det - 26 grader där ute så ikväll tänker jag fixa ostbricka, se film och mysa under en filt.

Bilder från igår, solförmörkelse, frost och snöflingor.





Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard

Uppdateringen har varit lite sämre på sistone, orkar helt enkelt inte skriva något. Men jag lever. Ska kolla film nu, marley & me.


RSS 2.0