Stop thinking, start drinking

Ska äta pappas pizza nu och sen drar till orvas för att busa med två favoriter!

Smile, it irritates those who wish to destroy you.

HELG! Äntligen.

We found love in a hopeless place

Uppdateringen har varit på botten den senaste veckan och ifall någon stackare undrar varför kan jag ju berätta att jag har provperiod. Dessutom vägrar kameran fortfarande att överföra bilder till datorn vilket i sin tur gör att  jag inte har något att pigga upp inläggen med. Men en systemkamera är påväg!

Sådär annars funderar jag på om jag ska lägga lite fler slingor i håret för att täcka utväxten eller om jag ska färga det lite mörkare? Tips och åsikter är välkomna!

Keep myself inside your head like your favourite tune

Aktiv tjej här hej! Steg upp halv 8 idag och for ut på en ridtur med pållepojken runt stagnäsvägen, sedan fixade jag i stallet, dammsugade huset och gick på en promenad med Nanna runt skidspåret.
Stoppade just i mig franska och kebab och nu tror jag att jag ska försöka mig på att läsa lite finska. Yepp, så mycket annat har jag väl inte att dela med mig av för stunden.

I hate seeing you, and not be able to talk to you.

Igår blev sista skoldagen för denhär veckan avklarad och det firades med konvent vid royal night club, jäkligt roligt hade jag faktiskt. Fast lite väl länge höll det på.
Idag släpade mamma med mig till stan för att besikta bilen och shoppa lite (choklad och kavaj). Så där annars så är jag lite sur på att det inte går att överföra bilder till datorn just nu och att jag blev förkyld av gårdagens äventyr. Men jag ska inte klaga, jag har ju höstlov!

I get a good feeling

Helgen har varit bra och fullproppad och det ser ut att bli en bra vecka! Har bara två skoldager (idag och imorgon) sedan blir det dagsverk och höstlov. Perfekt. Dessutom kom min snälla far hem i lördags med en ny stationär dator samt en laptop och sa varsågod. Det tackar jag för!

I said too much, but not enough.






Vilken dag! Steg upp halv 8, for ut på en ordentlig ridtur, jagade min andra pålle som passade på att rymma, duschade, åt morotskaka, drog iväg till vasa med Nanna och shoppade upp en del pengar, gick på en promenad med hundarna som fick för sig att jag några rådjur vilket resulterade i att jag fick tvätta alla tre hundarna och nu har jag stoppat i mig hemgjorde pizza. Känner mig en aningens slutkörd så nu tänker jag bara ta det lungt och se på film!

Salty air, sun kissed hair. That endless summer, take me there.


I will never be the same without you


Sonjas bild från i lördags! Bloggandet har varit lite taskig på sistone men tänker jag uppdatera lite. I lördags blev det överrraskningsfest åt Ellen som fyller 18, de blev en riktigt rolig kväll! I söndags gjorde jag inte särskilt mycket, igår hade jag ångest över en moddeuppsats samt knarkade maräng cupcakes och nu tänker jag slänga ihop apelsin och chokladmuffins och se på desperate housewives! De va det.

Cupcakes med citron och maräng


Har nu gjort en blogg dit alla recept på vad jag bakar kommer att hamna. Det är bara att klicka på bilden!

You shoot me down but I won't fall, I am titanium


You sholdn't miss people who don't miss you, right?




I'm back. Det åskade ordentligt för några nätter sedan och efter det har varken tv, internet eller telefonlinjen fungerat, men nu är det fixat! Det räddade min helg en aning eftersom jag inte har några desto större planer.
Sådär annars har min vecka varit helt bra!

.


Every new beinning comes from some other beginning's end.


Trött och lite omotiverad bild, men vad gör man? Måndagen har för min del varit okej. Skolan gick rätt snabbt, jag har kaka här hemma, väldigt lite läxor och jag har varit på en ridtur. Nu tror jag bestämt att jag ska se ett grey's anatomy avsnitt! Det blir bra.

Citruskaka it is.




RSS 2.0