Sonja's

Så här roligt har Robin och jag.






Glada vappen

Munkar, mjöd och hoviska. Så kommer det att bli.


Skogstur


Härligt, härligt

Dagarna flyter iväg på ett bra sätt. Fick ut senaste betyg (Nöjd med stort N) är inne på sista perioden, solen skiner och trevligt folk är jag omgiven av som vanligt. Det går som det ska!


By the way, I'm wearing the smile you gave me

Ben var snäll och skickade några bilder på mig från Helsingforsresan :)






Vilken härlig dag.










I just can't get enough

Dags att åka till morbrors på 50 års kalas!




Tillfällig lösning

Blev så otroligt trött på min förra header så jag tog bort den fast jag egentligen inte hade någon ny, haha. Men den här får duga nu ett tag framöver.



Doggywalk


Got to say mmm mmm mmm

Långfredagen igår spenderades i stallet och senare blev det fest vid Lolls' place. Trevligt. Ska gå ut och sitta på terrassen tillsammans med solen och ta en cupcake nu. Vi hörs.



Helsingfors


















Allt ändras men du finns kvar

Efter H:fors resan (som var grymt bra, bilder kommer senare) och en vanlig skoldag tyckte jag att det var dags att ta påsklov, relaxa och äta en påskmuffins. Hihi.



Across the world

Var jäkligt trött idag men jag tog mig upp och for ut på en ridtur, helt perfekt. Borde förresten ladda batterin och packa nu för inatt bär det av till Helsingfors på kulturresa 3 dagar med klassen! Äntligen.


In a daydream

Vet inte vad normalt folk gjorde igår kväll men jag målade och åt glass.




You can focus on what is lost or fight for what is left

Efter att ha varit i stallet från 9 till halv 2 (inkluderat en 2 timmes ridtur), ska det bli skönt att ta det lungt, äta glass och se film.



Snuttefilt


Det är vår.


Maybe

Jahapp. Har inte läst tillräkligt på biologi. Tänker inte göra det heller. Har gjort viktigare saker istället. Ska öva lite inför bokpratet imorgon nu, äta glass och sen se desperate housewives.


Wanna take a ride on a big jet plane

Det är måndag, jag är hemma igen. Jag borde verkligen göra det som skulle ha gjorts under helgen dvs skriva en materialbaserad uppsats, läsa inför kommande biologiprov och bokprat om mumin. Men min inspiration är bortblåst (ovanligt, hrm). Vill bara slappa, måla och göra ingenting. Måste skärpa till mig och orka den här veckan. Bara en vecka till sedan blir allt bra. Helsingforsresa, påsklov, ny period och varmare väder.


To the top of the world

Istället för att skriva moddeuppsats drog jag fram pennor och vattenfärg vilket resulterade i dessa:




Nöjd


Now I'm feeling so fly

Finska provet är nu avklarat, skönt. Ska stoppa i mig några våfflor nu, ta en sväng till stan och se om jag hittar nya skor och sedan FREDAGSMYS. Absolut.



Dag 11: Tokigt

Åminne 26.6. Massor med konstiga bilder. Höhö.


Dag 10: Detta gör mig glad

Våren är här.


Syndigt goda chokladmuffins


Dag 9: Dagens

Hade bara två timmar idag så skippade skolan och var hemma istället, fast latat mig har jag inte precis! Steg upp halv 7 och har varit fullt upptagen sedan dess, men nu är jag på sista punkten av min "to do" lista dvs slappa.



Måste skryta med en bild av dagens lunch också, möms.


Dag 8: En favoritbild



Two is better than one

Dansgalan blev grymt bra igår! En tur förbi sonjas och ellens, hoppade i taxin, vimsade runt vid neste, skattade och hade kul, smet in gratis till kristallen och dansade i timmar, kom hem kl 4. Jag upprepar sonja "dansgalan gör en aldrig besviken".

Idag blir det väl stallet, läxor, provläsning, läxor, baka något och hundpromenad. Väldigt spännande.


Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Haha.


All it takes is the moonlight

Kom från stallet för en liten stund sedan och nu sitter jag här och mumsar på gårdagens cupcakes med hemgjord lemon curd och maräng. Mums. Ska så småningom söka efter kläder till ikväll, dansgalan ska det bli! Äntligen.


Dag 6: Tema ”grön”


Dag 5: En gammal bild


RSS 2.0