I always find, yeah I always find something wrong

Gårdagen blev nog helt lyckad, trevlit folk och roligt att dansa! Men om ni alls har någon empati så håll en tyst minut för min älsklings halsduk som försvann i vimlet, snyft.

Dansgala

Har just läst till kemiprov, uselt försök. Men jag orkar inte bry mig för ikväll ska jag ha roligt! Dansgalan blir det, see you there!

Life is good

Fredag once again. L-o-v-e-l-y. Har varit en helt bra dag idag, kom mig äntligen ut på en ridtur med pålle som var en aningens galen, men roligt det hade vi! Jag tycker om min knasiga häst. Ska kolla idol nu & imårgon blir det dansgala!


Vill vara liten igen

Provperiod. Suck. Känns som om livet stannar upp, som om man vore i skolan dygnet runt. Stressar och har dåligt samvete över allt som jag inte hinner med. Fast smått överlycklig blev jag dock idag när vi fick ut matteprovet (som vi skrev igår), jag fick 8! Positiv överraskning! Får se om min glada min suddas ut när jag ska skriva hälsoläraprov imr.. Nåja, mårgondagens bekymmer.
Skrev en uppsats om ergonomi (hur man ska sitta,lyfta rätt och sånt) igår/idag där vi skulle studera en bild på en gubbe vid datorn och komma med förbättringsförslag. Lätt att kritisera andra men hjälp när jag började tänka på hur jag själv sitter, eller läser läxorna.. Som en korvkringa i sängen eller på golvet, haha. Dags för skärpning?

Ibland skulle det vara skönt att vara liten, söt och gullig igen









Dream on, dream until your dreams come true

Va till orvas igår och hälsade på mina konstiga vänner. Lokalkalas blev det och mot kvällen slut blev det riktigt roligt, gick till sängs kl 2 och vaknade kl 1 idag. Skönt. Halva dagen förstörd. Men istället för att bara slöa så gick jag ut med Nanna och hundarna på promenad. Var också och kollade in Björn och Nannas lägenhet som var superfin, blev sugen på att flytta själv, haha.

Chocoholic

Har jyst bakat choklad & havre rutor, möms. Ska så småningom kolla idol och ha fredagsmyyys! Men före det ska jag fixa till en chokladmilkshake, haha hjääälp mig.. Har allvarliga choklad och bakningsproblem. Suck.

e trött

Kom just hem från långpromenad med mamma och hundarna, härligt väder. Ska ta mig i kragen nu och skriva musikrecension, gud ge mig styrka..



They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding

Somliga saker borde lämnas orörda. Mitt misstag.
Har pysslat med lite allt möjligt idag, städat rummet, fixat i stallet, gått på hundpromenad och bakat centerkakor med nougat, höhö. Ska så småningom söka mig till vardagsrummet, bänka mig och kolla grey's anatomy.

gammal favorit i repris.


Time waits for no one

Ledig, ledig, ledig. Underbart, underbart, underbart. Japp det stämmer, no more school this week! Dagsverk och höstlov. Fast har en hel del som borde göras bl.a prov och läxläsning och att träffa Fia (absolut ett måste) hihi. Men ikväll står inget annat än desperate housewives och nougatglass på schemat!




I don't need your happiness



I make it on my own.

I could never find the words to say

Ny favorit, helt klart.


It feels better than love.

Har tillbringat största delen av min dag i stan på jakt efter vinterjacka och mössa men icke sa nicke. Det här är vad jag kom hem med.. Men inga sura miner för det! Kändes lite som en vicory i sig att inte handla ett enda plagg för en gång skull! alltid något.




motiverat inlägg..

Har håltimme. Jag är trött och ofokuserad. Försöker läsa på engelska ord som jag hade glömt bort men med ett öga på datorn så går det inge vidare.. Längtar till helgen!

Been there, done that

Kollar igenom lite gamla bilder, so here you got.






















October moon and rusty skies, ever changing feelings, the seeds of autumn in my mind









Im moving on to something better, better, better

Härligt med sovmorgon! Var duktig och fixade en ordentlig frukost, åt och sen började knarkandet igen, suck.





Nu e det slut på veckan, de e dags för fredagsmyyys!

Fredag, äntligen. Skönare känsla får man leta efter. Inga läxor, ingen stress, inget dåligt samvete över att jag knarkar läkerol. Underbart helt enkelt. Ska söka mig mot duschen nu och sen kolla idol och bara chilla.


Snart, snart, snart!

Försöker desperat att lära mig finska orden innan desperate housewives börjar! Wohoo. En bra tv vecka kommer det att bli! Igår började ny top model idag desperate housewives imårgon Grey's anatomy och på södag gossip girl, loooovely.



Mamma jobbar natt och har inga nerver kvar därför hon cathrine i luvan drar

Söndag, dagen före måndag. Störande. Har inte gjort några stordåd idag precis bara stallet, diskmaskinen, fört ut roskis, tittat tv och lagat läxorna. Ska väl snart äta och sen gå på hundpromenad. Funderar på att börja godisstrejka imårgon men nu började mamma tala om cookiebrownies(!).. Gaah.

Gullit, eller hur? ;)

You got me dreaming like a fool


It's like I checked into rehab and baby, you're my disease





How lovely

Sitter i skolan och möglar bort men snart får jag hoppa på bussen och kila hem! Äntligen helg! Funderar på om jag ska fara ut ikväll eller om jag ska göra som alla andra fredagar och sitta inne och kolla film? Eller ska jag baka något mumsigt, typ sega havrecookies med chokladbitar? Äsch, nu blev jag snål på choklad, jag som skulle dra in på min dagliga överdos (önsketänkande antar jag)..

RSS 2.0