Talkoanda?

Fick en förfrågan igår om jag ville ställa upp med lite ansiktsmålning på ett disco för sjuåringar ikväll, och vem säjer nej till sånt? Så snart åker jag till lokalen och kletar ner kidsen med färg.
 
 
 

Söndagsmyset




Abifest - 14.02.2013

Efter penkkis blev det abifest vid kärklaxlokalen! Där var stämningen på topp och sen fortsatte festen i vasa på krog.
 

Spring, spring, spring släpp hästarna fria


Be where you are, not where you think you should be

De senaste dagarna har det i princip bara stått läsning, stallpyssel och promenader på programmet. Fast lite bakning har nog också smitit med och ikväll bär det av på barnkalas. Woop, woop!
 
 
 

Vilken charmknutte, haha


Tasty stuff



Penkkis

Bättre sent än aldrig dyker bilderna upp! En uppdatering om penkkisfesten är också påväg.

 

Back to normal

Det känns som om allt på sista tiden har gått grymt snabbt och jag är fortfarande lite borta, men nu när inget står på programmet förutom studentläsning så ska det väl reda upp sig!
 
Kravlade ur sängen ganska tidigt idag och tog itu med att packa ur alla resväskor, göra upp ett lässchema och ordna upp alla papper. Därefter traskade jag till stallet och vidare ut på isen med det vanliga sällskapet. Resten av kvällen ska jag bara slappa och kolla på tv.
 


-

 

Hemma igen

Leviresan blev helt superbra! Det kommer mera bilder och text så småningom.
 

De e mycket nu!

De senaste dagarna har varit fullproppade med program! Förberedelser, penkkis, abifest och shoppping. Och inte blir det någon vila inte, nej för imorgon åker några av oss iväg på abiresa till levi!
 

 

The impossible

Drar iväg på bio med Nanna!
 

Motion och finska

Det är vad min lördag har besått av. Jag har skidat (!) med Nanna, gått på två ordentliga doggywalks, skrivit en finska uppsats och övat lite inför måndagens finskaförhör. Så nu kan jag med gott samvete återgå till soffliggande, filmtittande och småätande!
 
 
 

Bara för fin

 

Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever




It's never to late to turn it back around

 
Idag började studentskrivningarna igen och textkompetensen är nu avklarad. Mina sirapsbrownies höll mitt humör uppe och jag skulle tro att det hela gick helt okej.
 
När jag kom hem sken solen och därför blev det förstås en ispromenad med hela gänget. Nanna och jag kände oss lite extra tuffa så vi gick på en till powerwalk med deras hundar! Resten av kvällen är reserverad för att göra ingenting.
 
 

Two can keep a sicret, if one of them is dead

Det blev en hemmadag idag men sysslolös har jag inte varit! På förmiddagen var jag ut på hundpromenad och en sväng till bibban. Sen har jag varit i stallet, städat mitt rum och dammsugit nedrevåningen och bakat en mindre lyckad kaka. Daniela, Louise och Sonja kom också hit en sväng och vi brainstormade penkkispåhitt och åt upp resterna av en mera lyckad kaka.

Och nu väntar en slapp kväll med Pretty little liars och valnötsglass.
 
 
 

Only a fool tripps on what is behind him

Hade riktigt roligt igår så det tackar jag det härliga gänget för! Idag har jag mest bara legat på soffan och ätit gott. Kvällens program blir att läsa lite på morgondagens moddeprov, duscha och sen sova. Jag har på känn
att denhär veckan kommer att bli en aning stressig med alla de tusentals sakerna jag borde göra. Kul.
 

Perfekta söndagsmusiken

 

Keep calm and party on

Har spenderat halva dagen i Böle idag hos min favorit fadder med mamma och Eddie. Blev bjuden på goda kakor och skratt så magen krampade! Sen blev det promenad med Nanna och Rebecka.
 
Och nu blir det att åka mot vasa igen på spontan krogkväll!
 
 
 
 

Fint att titta på



 

Hej Februari!

Om man bortser från att pappa råkat ta med sig bilnycklarna imorse så jag blev tvungen att springa till bussen så har den här dagen varit finemang. Slutade 13:05 och därute var det perfekt väder. Jag fick även en ny insikt gällande mitt yrkesval och en härlig promenad med Nanna gjorde gott för själen. Fredagar lyckas alltid bli bäst.

 
 

RSS 2.0