Everybody wants to go to heaven but nobody wants to die










Det har blivit en hel del motion de senaste dagarna! Igår blev det en länk/promenad på gymppa och två ordentliga hundpromenader på kvällen, idag har jag varit på ridtur, klippt gräs i en timme och gått på en skön tur runt skidspåret och ut till stranden med hundarna och mamma. Imorgon blir det antagligen en 7 km runda med Nanna och en ridtur. Lite duktig känner jag mig nog! Fast å andra sidan behöver jag väl all motion jag kan få som jag bakar och stoppar i mig, hihi.

And the weather's so breezy man, why can't life always be this easy?












Bilder från mammas och min kvällspromenad.

Back on track.


Don't let go, it's such a wonderful life




Har just proppat i mig baconpaj, det är aldrig fel. Ska gå ut och gå med hundarna nu och resten av kvällen ska spenderas med filmer, åtminstone Coyote ugly och Girlfrind's past. Mysigt.

Sena nätter, tomma glas














Sonja's bilder! Brummade iväg till sonja's igår, där jag också hittade Robin och Lolle. Det blev en superkväll med god mat, gott dricka, dansande och en ordentlig pratstund! Det tar vi om någon gång!

What we dream, it's all that matters




Tror bestämt jag struntar i konsttimmen imorgon och börjar skolan kl 1 istället. Det kommer att sitta fint med sovmorgon och lite extra läsande inför engelskaprovet. Förresten fick jag se bilderna från skolfotograferingen igår. Jag blev positivt överraskad! Ibland händer det.

Cause in the end all you really have is memories


All good things come to an end


Du kom in i våra liv när vi hade det tuft. Du gav oss glädjen tillbaka. Du var en familjemedlem, en vän och en sjuhelsikes hund. Därför är det med sorg i hjärtat vi tar förväl. Vila i frid, finaste Oona.

Dreamed of para-para-paradise


Sovmorgon - filmer - superb familjemiddag - ridtur. Min söndag helt enkelt.

You better run, better run, faster than my bullet


A perfect beginning of a perfect day

Varit på en härlig ridtur, bakat äppelmuffins med kardemumma och sett en gammal favoritfilm; The wedding date. Det är vad jag har gjort hittills. Vad jag hittar på senare idag får bli ett mysterium.




I don't want to grow up right now.





I can only imagine, only imagine what it’d be like


Det är fredag. Biologiprovet var ett riktigt nöje att skriva och mamma lagar broilerpaj.
Vilken härlig känsla.

Veronica Maggio gör aldrig fel


Thinking too much only cause problems.

Hissaprovet avklarat. Bara matte, biologi och egelska kvar då men det är väl överkomligt. Så där annars så har jag slängt ihop en jordnöts kladdkaka med centerkola ikväll också. Den tog farsan och jag hand om.
Nu tänker jag trotsa regnet och gå ut med hundarna.


En tur till lingonskogen!


















Var som sagt till lingonskogen tillsammans med mamma och hundarna nu på kvällskvisten. Mysigt.
Nu -- bastun!

Aah, it's Sunday.


Cause in the end all you really have is memories




En rätt så skön helg har det varit. Igår såg jag film, åt jaktlagets älgsoppa, städade mit rum (det behövdes), läste inför hissaprov, gick på hundpromenad, åt hemlagad pizza och tog det lungt. Idag steg jag upp halv 8 och for ut och rida sedan läste jag lite mera på historia samt var en duktig dotter och dammsugade huset.
Tror bestämt jag ska gå ut och fota lite nu när solen för en gångs skull skiner!

It’s been along time but I’m back in town




It's Friday and I'm feelin' good. Har just sett på Failure to launch (Matthew Mcconaughey, behöver jag säga mer?) och mumsat på nybakakade muffins med inbyggt chokladsås. Nu ser jag fram emot en skön natt och förhoppningsvis en ännu skönare sovmorgon!

Honung, hunung, HONUNG!

Idag när jag kom hem från skolan hänvisade en av mina bröder till denhär filmen och sa att om jag inte slutar att baka kommer jag bli som bamse och hans honung. Trevligt.


You're the only one that I want


En ovanligt bra torsdag har det varit. Nu ska jag se färdigt på sol, fest och oroliga föräldrar och sedan ska jag söka upp min säng. Vi hörs

Whenever I'm alone with you, you make me feel like I am whole again




Har nu avnjutit scones och te - ytterst engelskt.
Jag har inte så mycket intressant att dela med mig av här på bloggen just nu (bara bilder på vad jag bakat, alla skakar av spänning gissar jag) vilket dels beror på att mina dagarna går ut på att vara i skolan och sen rida, baka eller bara ta det lungt och dels på att det är taskigt höstväder nästan alla dagar så jag har inte orkat ta fram kameran. Dessutom börjar jag bli rejält trött på min digitalkamera som bara bråkar, det skulle inte vara helt fel med en systemkamera, nej.
Nåja, jag ska fösöka att bättra mig.

You and I know what it's like to be kicked down, forced to fight, but tonight we're alright


Cheesecakemuffins med vit- och mörkchokladbitar - absolut de bästa muffinsen jag bakat på länge.
Så där annars så har jag haft en bra dag med bl.a aukustiskt uppträdande av Daisy Jack i skolan, promenad med Nanna och lite kvalitets tid med min vän Tv:n.

Ev av få Lady Gaga låtar jag faktiskt gillar.


I'm just a dreamer, I dream my life away


Igår slog jag och nanna runt i vasa och shoppade en hel del, på kvällen blev det en ridtur, en hundpromenad och tv tittande. Idag har jag varit på ridtur och bakat en misslyckad morotskaka. Det var min helg det.

Why is it that we love the ones who ignore us and ignore the ones who love us?


It's Friday, Friday, gotta get down on Friday.. Haha.
Äntligen fredag, gud så skönt. Har dessutom inget speciellt på schemat (förutom en shoppingdejt med Nanna imoron) på hela helgen. Slappt!

I see the pain hidden in your pride, I see that you’re not satisfied.


Idag har jag varit i skolan, gått på en ordentlig power walk med nanna och hundarna, ätit en cupcake (som förresten var dubbelt så god som de var igår), varit på en ridtur och lyssnat på bra musik. Och imorgon är det fredag!

RSS 2.0