It's a lonely world but she gon' let it burn, baby, burn, baby

 

Vill. Ha. En. Kappa. Nu.


Edgar



 

Marmorerade maränger och frukost pepparkakor


Oh happy days

Igår fick jag äntligen hämta hem en ny hundvalp!
 

När vi for hem med lille Edgar i famnen kunde vi lungt konstatera att vi valt rätt valp. Tystlåten, gudomligt charmig och uppmärksam! Fast att fånga den lilla krabaten på bild är inte så lätt men här kommer några mindre suddiga bilder.
 

 

Köpenhamn dag 4 - hem till Finland

På söndagen checkade vi ut från hotellet, gick en sista gång längs ströget och åt god mat. Efter det tog vi vårt pick och pack och åkte med metron till flygplatsen där vi satt vid starbucks, handlade lite i taxfree och tog en sista öl. Sen for vi hem trötta, glada och smått hyperaktiva.
 
Måste tacka Sonja och Robin för att de ordnade allt, ville ha mig med samt gjorde höstlovet till det bästa någonsin!
love you guys
 
 

Always wear your invisible crown

 
Hade bara 1,5 timme matte idag och sen bar det av till know how mässan där vi vandrade runt, talade med lite folk och samlade på oss broschyrer. När jag kom hem kastade jag mig i sängen, läste lite, somnade och vaknade 3 timmar senare (hoppsan). Då var det bara att gå till stallet och nu är det hundpromenad som står på schemat. Senare blir det i alla fall revenge och lite slappas.
 
 
 
 

And here comes the sun

Helsingfors resan gjorde möjligen mig grymt trött men vet ni vad? Just nu är jag faktiskt riktigt jäkligt glad och positiv. Jag har nu blivit klarare i huvudet och det känns som om jag äntligen börjar få ordning på den där eviga frågan om vad som ska hända efter gymnasiet!
Måste annars skryta lite över mig själv också för att jag faktiskt har skärpt till mig med allt skolarbete på sistone, minns inte när jag senast skulle ha räknat tiotals matteuppgifter nästan varje kväll? Fortsätt så.
 
Förutom att räkna matte har jag ju så klart bakat goda vita minikladdkakor och varit ut på byyin med min pålle idag. Så småningom blir det nog att krypa till kojs så att jag inte försover mig igen!
 

Do something today that your future self will thank you for

Denhär helgen har jag då varit på abi-exkursion till Helsingfors! Var och kollade på arcada och soc & kom som båda verkade vara riktigt bra, traskade lite på stan, träffade nya sköna människor och förstås så sjöngs det snapsvisor till tusen på sitzen. Det var nog värt de oädliga bussresorna!
 

Vacker

 

It's never to late to turn it back around

Näst sista perioden i gymnasiet har börjat och det faktum att vi har avklart halva av det sista året ger nog den skönaste känslan på länge! Jag har bara två matte- och två moddekurser denhär perioden så om jag orkar hålla upp motivationen så kommer det att gå galant.
 
När jag kom hem idag gick jag ut och gå med Nanna och deras hundar sen gjordes alla läxor och nu kom jag just hem från mörkerkörning. Resten av kvället är reserverad för glögg och tv!
 
Bilder på farsdags bakverken.

Ljuspunkter sommar 2012









 
 
 

-

 

I don't like food. I love it.


Köpenhamn dag 3

På lördagen vandrade vi iväg längs köpenhamns gator, lyckades hitta rätt metro och ta oss till shoppingcentret field's där vi spenderade halva dagen. Sen busade vi på hotellrummet, gick på happy hour och drack 1 liters öl. Nattlivet fortsatte vid billy booze där vi drack supergoda drinkar, dansade så svetten rann och träffade trevliga danskar! Sista kvällen blev helt klart bäst.
 

Some things take time

På senaste tiden har jag bakat, skrivit några prov, motionerat min pålle, tittat på hundvalpar, insett hur snabbt tiden går, skrivit ett föredrag till konst, gått på promenad med Nanna, klippt håret och fått mina skolfoton. He va he!
 


Go hard or go home?

Gårdagen blev riktigt lyckad! Vi åt godaste pizzan, skrattade, dansade med discokula, drack varm choklad med för mycket rom i, lyssnade på dramatiska berättelser av Robin och förstås fick alla en läcker halloween målning! haha
 

Scream it from your heart, feel it from your soul

Ikväll när de flesta far till jeppis på dansgala eller till melody kontrar vi med att dra iväg till lollebolles på hemmafest!
 
 

Don't be afraid to give yourself everything you ever wanted in life



I'm living on such sweet nothing

 

RSS 2.0