I trollskogen

 
 
 

If you ever find yourself in the wrong story, leave

Hej å hå igen! Har varit otroligt trött på min bloggdesign på sistone att jag inte ens orkat blogga men nu har jag tagit mig i kragen och fixat lite smått så nu lär det bli uppdaterat lite oftare. Tror jag åtminstone. I alla fall har jag en hel del bilder på lager! Vädret har ju varit helt underbart nu flera dagar med sol, frost och snö.
 
För övrigt är jag ledig för tillfället, jag har redan (!) handlat alla julklappar, fått pannlugg och haft glöggbesök av Sonja och Louise. Finfint med andra ord.
 
 

Söt som socker

 

Tiden går fort när man har roligt

 
 
Idag är det exakt ett år sedan den här prinskorven blev min! Ibland har man verkligen tur.

Lördagsmyset

 
 

We don't care, we're driving Cadillacs in our dreams

Det är något speciellt med fredagar. Hur är det möjligt att de alltid är bättre än andra dagar? Slutade jobbet redan klockan 1 och för första gången på flera månader så kom jag mig ut på en ridtur med min fina (och numera ganska tjocka) pålle, jäklar va roligt och upplyftande det var!
 
Det bästa med idag är ändå att min detox är över. I fyra dagar har jag varken ätit kött, mjölkprodukter, salt, kaffe, socker eller något som innehåller konserveringsmedel och tillsattsämnen. Genom att att äta såhär så ska alla slaggprodukter och gifter som man får i sig avlägsnas och organen skulle vila upp sig och man skulle känna sig piggare, sova bättre med mera, med mera. Och jag kan absolut inte klaga, själv har jag mått primus de här dagarna men gud vad jag har saknat mina ägg och bacon till frukost, choklad & bakning och enkla saker som en ostsmörgås med kaffe! Så idag har all vanlig mat smakat som värsta gourmetmaten. Mycket bättre än så blir det inte.
 
 
Augustibild.

Känslan just nu

 
 
 

Cuteness overload

 
B & N's nyaste charmtroll, Mimmi!
 

Det är lika långt tillbaks, vart du än vänder dig, vänder dig, ändå lika långt hem för dig

Det har varit lite dött här sista tiden och det beror väl nog mest på att jag inte rikitgt har gjort något som har varit värt att skriva om. De senaste tre veckorna har jag jobbat heltid på M-lund, gått många långpromenader med Nanna, kommit igång med joggningen igen och bakat allt mellan himmel och jord. Och druckit massor av te, förstås.
 
 
 
 
 

Svenska favoriter just nu


RSS 2.0