Life is just a cup of cake




Sure, she's got it all but baby is that really what you want?

Skolfotografering imorgon, har smått ångest som vanligt. Alltid lika trevligt.


I've got nothing but love for you


Nu är det dags att motionera min gräsklippare alias häst och sedan tänker jag se på love bites.

Isn't it amazing how a person who once was just a stranger, suddenly means everything?




Måndag är ingen rolig dag men citronlakrits och nybakade chokladdrömmar gör den snäppet bättre, helt klart!

Paint the sky, make it yours.


Sonja's bild!
Helgen tillbringades som sagt i nykarleby, först vid a och j's lägenhet och sedan blev det en stugfest, raketer och mingel. Hela två timmars sömn fick jag också, hrm. Men en roligt helg har det varit, sova får man göra i graven!

No brain, no headache

Ska så småningom ta mitt pick och pack och dra jag iväg till nykarleby och festa låss med några favoriter! Ha en trevlig villaavslutning allihopa.
Ps! måste bara säga att jag sov som en kung i min nya säng inatt!

Oooh, rumor has it


Tror inte att jag skulle kunnat få en bättre födelsedang. Skolan flöt förbi tack vare mina underbara vänner, bakverk och gratis grillmat, hihi. Nu på kvällen har jag haft besök av lite släktingar, ätit baconpaj, marängtårta och fått fina presenter, och imorgon får jag en ny säng, väldigt bra.
Dessutom är simon i sverige så hans mysiga kisse ska tillbringa natten med mig!

If you obey all the rules, you miss all the fun


Har nu färdigt chokodoppat mina chokladcigarrer. Det var ett oprovat recept men förhoppningsvis är de goda. Förutom att jag har klottat med de här och varit i skolan så har jag också hunnit med en ridtur. Ska så småninom gå och sova och imorgon blir det min tur att ta ett steg närmare ålderdomen. Seventeen here I come!

Vet ni vad? Idag är det Sonja's dag!


Idag fyller min favoritsonja 17 år, så ett stort grattis till den gamla kärringen! puss!

We love school








Bara för att vi alltid är energiska i skolan.
Idag har jag haft en helt vanlig skoldag, gått på en promenad med mamsen, nanna och hundarna, bakat centerkakor, mockat stallet samt spikat fast en hästsko.
Börjar först kl 10:45 imorgon så det ska bli skönt med lite sovmorgon. Vi hörs.

I wanna thank you for nothing.


Fredag och lördag förmiddag spenderades vid juthbacka marknad och idag har jag varit till vasa en sväng och busat med simon's kisse. Nu ska jag se det senaste avsnittet av pretty little liars, äta remmar och cookies. Senare tror jag det blir en promenad och en ridtur.

The change-up


Har just sett den manliga versionen av freaky friday; the change-up! Nice, nice.

Mumsighet från barcelona




Idag har jag omsorgsfullt vispat ihop spansk bakad choklad samt avnjutit den med vaniljglass. Underbart!

Oh lonely hands grab my suitcase full of nothing




Första skoldagen är avklarad. Den var förresten helt och hållet onödig. Vi fick lite information och var sedan lediga tills vi slutade kl 12. Onödigt alltså. Men det var roligt att träffa allihopa igen, snacka lite och ta e svängt till tom's shop med bennen. Imorgon börjar allvaret.

All good things come to an end


Har fortfarande väldigt svårt att förstå att skolan börjar imorgon och att sommarlovet nu är över. Det känns som det just har börjat. Men det har varit en underbar sommar! Värme, fester, härligt folk, simning... Perfekt.

What a perfect weekend.










Sonjas bilder.
For till sonjas en 3 tiden igår, vi bakade lite misslyckade kakor och satt sedan vid lavan med fia och snackade några timmar. Senare mot kvällen fixade vi till oss och cyklade till förlovnings/ 40 års kalaset tillsammans med ellen.
Lyckad som bara den blev kvällen! Där runt fem vinkade vi i säng. Tack för en perfekt avslutning på sommarlovet!

Shake, shake, shake that bottle and make it .. P

Ikväll blir det förlovningspartaj! crazy.

Morgonpigg






Vissa var duktiga och steg upp klockan 7 imorse för att fara på en 2 timmars ridtur!

Very nice, very, very nice




Slängde just ihop mina favorit cupcakes med maräng och lemon curd fyllning!

Konstensnatt









Konstensnatt igår då, särskilt mycket konst kan jag dock inte påstå att vi såg på, nej. Gick mest bara runt och trängdes med folk, tog en sväng in till wayne's coffee och gav upp planerna på att hitta förlovningspresent. Dessutom var det svårare än vanligt att få upp kameran igår, därför blev det bara några bilder från kvällens slut vid hoviska.
I stora drag var kvällen kall men helt okej.

Moves like jagger


Party people are you ready?


Konstensnatt blir det ikväll och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig! Ska försöka hitta en förlåvningspresent och trängas i folkmassan. Vi syns.

-


Do you believe that there's treasures in the ocean?

Har haft en hämsk bakningslust hela dagen men nu känner jag mig lugn. För nu ser jag på Midnight in paris och njuter av mina marängrutor med blåbär! mums.





Nu --> promenad med Nanna och hundarna.



'Cause today I swear I'm not doing anything




Idag blåser och regnar det. En perfekt ursäkt för att göra ingenting. Såg just filmen Friends with benefits och nu tänker jag fortsätta med crazy, stupid, love medans jag stoppar i mig mammas nybakade chokladskorpor.
Får se om jag hittar på något vettigt mot kvällen, hihi.

And the weather's so breezy Man, why can't life always be this easy?













Regnet slutade att komma och partyfeelisen blev större. Jag hade riktigt kul igår vid maxmodansen! Mingel, skogsvingel, lera och några danser med Akke som trampade mig på tårna. Haha.

Idag har sonja och jag bara tagit det lungt med tv och promenad.



Maxmodäänsin

Sparven och jag taggar upp inför maxmodansen ikväll! Vi har redan ätit centerkakor, fått en låt spelad i radio och snart blir det något drickbart och calzone före vi vinglar dit! Vi syns i regnet ;)


Det bästa sättet att stilla ett begär är att ge efter för det.




I can think of a thousand reasons why I don't believe in you


Shoppingsugen.






The more I squeeze, the more it just slips away

Kändes lite surt att städa ett åldringshem halva dagen när det är strålande solskin och 25 grader därute! Men efter jobbet drog Nanna och jag iväg till stranden för att pigga upp oss. Där var vi nästan ensamma så vi uppförde oss som 7 åringar, eller åtminstone jag gjorde det. Skönt att vara lite töntig, diskutera om ditt och datt och bara njuta av solen, vattnet och förstås sällskapet!


I mitt huvud hela dagen lång.


It seems like every time we talk, catastrophe awaits us

Började då min veckas städjobb idag. Det gick förvånansvärt bra. Jag hade föreställt mig att jag inte skulle hinna med allt som stod på dagens schema men även med två haltimmes kaffepauser och en 45 minuters matpaus var jag färdig med allt + lite till redan halv två (slutar halv 4). Konstaterade att jag är jäkligt effektiv. Det blir att ta det lugnare imorgon annars kommer jag inte att ha något alls att göra på torsdag-fredag, haha.

Resten av min dag har spenderats med hästarna och på terrassen med sonjas bok. Nu blir det nog att vinka i säng om jag ska orka upp kl 6 imorgon.



RSS 2.0