Två dagar sonja









Hade halvt om halvt planerat in en oravas rejso igår men det blev såsen som kom hit och lyste upp tillvaron istället. Inte mig emot, nej. Det mest av tiden har tillbringats vid Finnholm men mat, chill på terrassen, promenad och film har vi också hunnit med. Nu har hon farit hem och jag tänker bara ta det lungt för imorgon börjar en jobb vecka. Not fun.

Show me how to love, show me were to start, activate my heart


Som vanligt snor jag bild av kära såsen!

Härliga timmar har glidit förbi vid stranden idag med Ellen och Sonja. Grisschnitzeln och sällskapet vid Nabben var det häller inget fel på! Nu --> promenad i kvällssolen me hundarna.

Det är mycket nu

De här senaste dagarna har schemt varit fullt! Igår steg jag upp halv sju och for på ridtur och resten av dagen spenderades i vasa med Simon, Rosso mat och shoppande. Idag har jag snackat "finska" med hovslagaren i två timmar, simmat vid finnholm med Nanna, druckit kaffe hos bror som fyller 20 och haft besök av Ellen och Sonja. Så nu tänker jag ta det lungt med ett avsnitt pretty little liars. Imorgon kör jag på igen med ett besöka av brudarna (?), stallet och mera firande av Björn vid Nabben!

Lider förrästen av bildbrist, så här kommer en bild från maj. Småsaknar hårfärgen.

I want to say I lived each day, until I died.


On a way to my dream

Kommer just in från en ridtur och nu tänker jag njuta av jordgubbar, glass och pretty little liars.
Det firas med en av sonjas's bilder från maxmodansin, haha!



Last friday night









I fredags blev det jeppis. Det var mingel i skolparken, filosoferande med Sonja och vingel i stan. Helt bra. Skulle gärna ha farit igår också men det slutade med att jag hade näsan i en bok, käkade chips och lyssnade på åska och regn.

Familjens nya tillskott




Oh, what a funny world




Vila i frid.

Så snabbt saker och ting kan förändras, både till positivt och negativt. För någon natt sedan försvann min lilla kanin som jag fick när jag fyllde sju år, antagligen blev hon uppkäkad av någon rovfågel. Vår gård kryllar i princip av djur men ändå blev det lite tomt. Jag har ju trots allt matat henne i tio år och plötsligt är hon borta. Men helt spåntant är nu tomrummet fyllt! Mami och jag tog en sväng till palvis och vips så kom vi hem med en ny pupu, helt oplanerat!
Några bilder på luddbollen kommer antaligen imorgon.

Onsdag

Bortsätt från min huvudvärk har detta varit en skön dag. Ännu skönare kommer den att bli för nu ska jag doppa färska jordgubbar i smält mörkchoklad och kolla pretty little liars. Nice!


Sommarpromenad









All the things you'd say, they were never true, never true

Vet ni vad? Jag steg upp kl 6 imorse, fixade frukost och for ut och rida! Mäktigt. Annars har jag busat med kusinvitamin och spikat för hela slanten idag. Pappa blev stålt över att jag spikade som en rikti kaar.
Nu tänker jag proppa i mig mamsens chokladvåfflor.




Black and white

Jag vet inte vad normalt folk gjorde en lördag som igår men jag fixade hästhage och lekte i lera tillsammans med mamma, en hund och två knasiga hästar.
















Every saint has a past and every sinner has a future

Efter att ha proppat i mig mat och kaffe igår då bar det av till vasa. Först blev lite snack och klädesprovning med Ellen och Sonja innan vi gick till folket och regnet. En helt bra kväll.
Nu ska jag till Nabben och äta.


My favourite person in the world

Idag fyller min kära mor 53 år, så ett stort grattis till hon! Nu ska det firas med baconpaj och marängtårta innan jag drar iväg till Vasa. Vi syns!


What's up people?

Klockan är 09.00 och jag har frivilligt varit uppe i 2½ timme. Galet.

Bild från vöråtravet igår

How bloody unusual

En "snabb" sväng till vasa med Nanna är avklarad och nu blir det ännu en släktmiddag. Ge mig styrka.


En lugn dag.












Hold my balls


I can't take back the words I never said


Dance-dance-dancing in the dark

Maxmodansin:














Storbjärji:









Ask no questions and I tell no lies

Vilken kväll det blev igår! Sonja och Robin kom hit ganska tidigt och vi grundade med mat och drinkar på terrassen innan vi traskade till maxmodansin! Där vimlade det glatt av folk, unga som gamla. En riktigt bra kväll men någon dans blev det dock inte, haha.

S ligger nu och småsnarkar i sängen men det ska snat ändras på, eftersom det blir vörådans vi storbjärji ikväll!


Ps! bilder kommer senare och jag hade inte denhär toppen på kvällen, haha

Let me in now or I'll get fysikal

Gillar musiken och videon är väl... intressant? hahaha


I heard that your dreams came true.

Idag har jag ridit, fiskat, ätit vid nabben, simmat med N och ätit glass med bär. Det var det.
Nu ska jag ladda ner lite musik. Vi hörs.


I think that all the silence is worse than all the violence

Sommarlov, ledigt, skönt, avslappnat? Nejnej. Vecka 27 är fullplanerad.
Igår tillbringades halva dagen med Nannna, shopping och Rossomat i kokkola och den andra halvan med släkten vid nyhagan där det bjöds på kramar, mat, vin, öl, skratt och myggor. Idag har jag då städat mitt rum, dammsugat huset, haft en annan del av släkten på besök och agerat hundskötare. Imorgon blir det iaf en ridtur och lite förberedelser inför helgen. På fredag blir det Maxmodansin och på lördag storbrärji!

Semester är för veklingar.


Bild från Björn R.

En del av helgen i bilder

Om ni vill se några fler bilder (speciellt fredag, eftersom jag själv inte fotade då) så kolla in Sonja's blogg!




























Well, hello hello

Är nu hemma från en galen helg som spenderats med mina favoriter! Det har varit glögg, sjömansshottar, Björn rosenström, borttappade kläder, små minnesluckor och massor med skratt. Bilder kommer senare!


Don't forget to smile










RSS 2.0