Who cares where we go, we're ready for the afterglow

 

Hjälp, vad har hänt med mig?

Plötsligt har jag blivit alldeles knasigt kreativ. Det pirrar i mina händer hela tiden och jag vill bara måla och rita.
Så här ivrig med att skapa har jag nog inte varit sedan jag var typ 12 år, hihi. Jag ber en liten bön om att det håller i sig.
 
 
 

Glory and gore go hand and hand

 
I lördags vallfärdade jag till Oravais för att träffa Robin som var hemma på sin loma. Vi tittade på film, slappade i soffan och drack vitamindricka. En lugn lördag i gott sällskap var precis vad som behövdes.
 
 
I söndags hade Nanna bestämt att vi skulle ut och skida och henne säger man helt enkelt inte emot, haha! Så det blev två timmar skidning på isen med våra grabbar som fick springa lösa och busa. Det var faktiskt riktigt roligt att skida och med oxkangar bruden har man ju aldrig tråkigt!
 
 
Fick nåt kreativt ryck härom dan, klippte ut bilder och smättade upp dem på en tavla samt sydde en säng åt Eddie. Sånt händer ju inte varje dag.
 
 
Ispromenader blir det mer eller mindre varje dag och där emellan all stress och ångest som jag lidit av på sista tiden så har jag ju varit lite extra glad också.
 
 
Igår blev farsan 60 år och det firades med mammas goda älggryta och förstås en ordentlig bit gräddtårta! Och idag käkade jag gott på Amarillo med Louise och Sonja. Trevligt såå. Förhoppningsvis fortsätter resten av veckan lika 
 

Let go of what was and have faith in what will be

 
 

RSS 2.0