En kväll att minnas

Igår blev det överraskningsfest för hela slanten och Robin var offret. Med Ronjas goda mat, vinet som flödade och finaste sällskapet blev kvällen helt kanonbra!
 
 

Min fina vän


 
Tack Ben för bilderna!
 
 
 

Påskfirandet är igång

Har en känsla av att den här påskhelgen kommer att bli utmärkt! Igår firade vi finaste Louise som blev ett år äldre och idag har jag bakat en tårta och gått på lång pratpromenad med Nanna. Mera roligt program återstår och mitt humör är på topp!
 

Muffinskväll

Blev riktigt snål på muffins ikväll så jag rörde ihop marmorerade kaffemuffins och bountymuffins. Superduper tasty.

 

Kamerans bästa vän

Ben kom hit idag och knäppte några bilder på Edgar med sin nya kamera och resultaten verkar ytterst lovande! Men tills vidare får ni nöja er med två bilder från när Ben var här sist och fotade för ett halv år sedan.
 
 

Det här vill jag ha;

Blommor, grönska och värme.
 


Härliga helg

Igår stod Nannas examensfest på schemat och idag har jag gått cirka 11,5 km i det helt underbara vädret och rört ihop en kladdkaka och mangolimesorbet. Livet är ganska vackert i sin enkelhet.
 

It's time to start living

Imorgon skriver jag geografi och därmed min sista studentskrivning. Ack, så skönt!
 
 

Våren får mig på gott humör!

 

The secret of being boring is to say everything

Joggingtur, geografiläsning, hundpromenad, bakning och kaffe, matteläsning och hästhovs fixande; det har varit dagens program och nu är jag helt slut. Så jag har nog gjort mig förtjänt av en god bit broilerpaj och en kall cider!
 
 

Det finns inget bättre än en bra affär - förutom en bra affär med rea

Man kan ju aldrig ha för många skor. Speciellt inte underbara reaskor.
 


Hundliv

 

Brittish style

Mamma och jag lunchade på lite engelskt vis idag med toast, scones och citronkaka! Och så drack vi ju te förstås.
 

Train your mind to see the good in every situation

Full rulle hela dagen; så har denna måndag sett ut. Började med studentuppsatsen i modersmål (som gick helt okej) och när jag kom hem fortsatte jag med att baka en mockatårta, gå ut på hundpromenad men Nanna och slutligen bar det av till vasa där vi firade storebror som fyllde 24.
 
 

 

The mystery of life isn't a problem to solve, but a reality to experience

Läsningen har inte direkt varit prio ett de senaste dagarna. Det har helt enkelt varit för många andra roligare saker att göra. Njuta av solen, motionera hästar och hundar, baka gott, läsa hundpsykologi, se härliga filmer - ja, nästan vad som helst har varit bättre än att läsa på studentsrivningarna.
 


Picnic on ice


Perfekta söndagskakan

Less is more stämmer verkligen ibland. Vispade ihop en sockerkaka idag och fyllde den med ett tunt hasselnöts- och vaniljllager. Enkelt och supergott!
 


Filmtips

Helt klart sevärda.
 
 

Don't be afraid to sit in the front row at your life

Istället för att läsa geografi i flera timmar idag bestämde jag mig för att ta en bakningsdag. Resultatet blev en vetekrans med citron och kokosfyllning, mini biskvier och petit chouer! Eftersom solen sken passade vi på att dricka kaffet på gula villans gamla glasterrass. Riktigt mysigt.
 

Efter kaffepausen gick mamma och jag ut på en ispromenad i det fina men ytterst blåsiga vädret och när vi kom hem väntade varm kotzone på bordet. Resten av kvällen är förstås reserverad för fredagsmys, ha de!
 

RSS 2.0