And maybe everything was meant to be this way

Ingen lördag utan en biff på grillen och en öl i handen!
 
 

För alla som älskar plättar

Hittade årets första smultron idag och mina bakningsfingrar började klia direkt och resultatet blev en plättårta med hallon- och citrongrädde. Så gott, så enkelt och ack, så somrigt!
 
 
 

Once upon a time

Idag blev det rea shopping med Nanna i stenhaga och jag kom hem med för mycket, som vanligt. Sen gick vi på en promenad och jag drog vidare till oravais där jag fick kramas med Sonja som äntligen kommit hem! Ela och Lolle kom också och vi talade om allt och inget, åt glass och njöt av solen. Perfekt tisdag.
 
 
 

Right here, right now’s all we got

 
Midsommarhelgen är över och den har minst sagt firats ordentligt!
Så nu ska det bli riktigt skönt att ta det lugnare några dagar.
 

Midsommar

Vädret var helt exceptionellt bra igår och firandet började vid Nabben och fortsatte med bastu och äventyr i Ölis! Halv 6 vinkade jag i säng och somnade bums.
 
 

We gon’ dance until we drop, drop

 

You can't fly unless you let yourself fall

 
 

A little party never killed nobody

Det blev en krogkväll med Nanna, Emmi, Tomas och Simon igår. Musiken var inte den bästa men sällskapet och alla glada ohi onnare räddade kvällen!
 
 

Destination Kockskär

 
Härliga villaliv.
 
 

Cocktail party deluxe

 

People get loud underneath the moonlight

Ställde till med cocktail party i gula villan igår och hedersgästerna var Robin och Lolle. Senare joinade Kevin och Axel också och kvällen blev förstås riktigt förträfflig!
 
 
 

No more counting dollars, we'll be counting stars

Idag hoppade jag, mamma och Nanna i bilden och for iväg till Vaasa day spa. En timmes härlig fotvård var precis vad som behövdes! Efteråt lunchade vi vid 1h + k och for hem nöjda och glada.
 
 
 
 

När livet leker

 

Nabben hela helgen

 
Rubriken säger det mesta! Igår blev det en spontantur med bästa Lolle till Nabben där det spelades bra live musik. Vi hittade också Jakob, Alexandra och Kevin där så kvällen blev riktigt lyckad (inte riktigt så bedrövligt som det ser ut på den andra bilden, haha). Och idag blev det farsan som bjöd på middag, grillad nötytterfile - inte illa, inte illa alls!
 
 

Studentfoton


 

Sommardagar


 

Fredag

Hann med mycket igår bland annat en joggingtur, gräsklippning, en tur till hällnes på en glass (hallonsaltlakrits, mums!) med Nanna och på kvällen blev det en tur till maxmodansin och Nabben. Prima så.
 

Tjohej!


Just go where the wind blows

Har mest latat mig på terrassen idag om man bortser från att jag har slavat lite i köket och fixat en superb lunch samt efterrätt åt mig och mamma. Några studentfoton blev också knäppta denna fina torsdag så småningom dyker de nog upp här.
 
Unnade mig själv en croissant och ett glas svartvinbärssaft igår när jag kom hem från peffans inträdesintervju.
 

Vackert.

 

När solen skiner måste man ut och leka



Ljuva ledighet.


Student!

Äntligen! Igår fick vi mössan och betyget och jag lyckades kamma hem årets konstverk samt ett stipendium. Efter studentfesten bar det av till strampen, o'malleys och fontana. Tack för en superdag allihopa!
 

RSS 2.0