Sammanfattning av tiden som gått

Det har inte varit särskilt mycket ledig tid den senaste veckan och just nu är det städning och bakning som är prio ett, för på lördag smäller det. På sista bilden ser ni ett sneak peak på en påbörjad studenttårta!
 

 
 

Perfektion är nära.

Jag har ännu inte sett den nya The great Gatsby men soundtracket är i alla fall löjligt bra.
 
Beyonce, Florence and the machine, Sia, Gotye, Lana del Ray, Jay Z, Will.i.am, Fergie, The xx, Emeli Sande bara för att nämna några.
 

Tjohej

Idag har jag varit till vasa på studentfotografering samt storshopping med mamma på prisma. Strax blir det en promenad med Nanna och sen måste jag börja fundera på vad som ska bakas till studentfesten!
 

Boys will be boys

De här två killarna vet verkligen hur man har roligt.
 

Yeah, woah c´est la vie


Rosor är röda

 

Rudimental och Emeli Sande


Good things are coming

Då var årets första dopp avklarat. Tack och hej!
 
 

Ljuva sommarkväll


 
 

Sommartider, hey hey, sommartider!


Whatever you are, be a good one

De två senaste dagarna har i huvudsak spenderats på terrassen med näsan i nån bok, gott att äta och dricka och trevligt sällskap. Mycket bättre blir det inte!
 





 

Have less. Do more. Be more.

Det är helt otroligt mycket pågång just nu. Jag funderar som en galning på framtiden, Eddie har lärt sig att springa brevid cykeln, moffa har gått bort i lungcancer, jag har skrivit urvalsprov till utvecklingspsykologi vid academill, begravning, konfirmation och studentfest närmar sig med stormsteg, jag bläddrar i kok- och bakningsböcker mest hela tiden, min häst är nyskodd så vi kan äntligen fara ut och springa, mitt hår har blivit lite kortare, ljusare och fräschare, jag promenerar med Nanna i princip varje dag, allt har blivit grönt på några dagar och solen värmer helt underbart.
 
Som sagt, det är mycket pågång.
 
 

Sommarkänsla



 

Morsdagsbrunch med mera

Det blev en morsdagsbrunch med familjen idag med massor av gott före mamma for iväg till jobbet. Och sen blev vi tvungna att fara och gosa med kissen och säga hej åt hönsen!





För söt tanden

Plommongalette.
 
 
Marängpaj med havrebotten, citronkräm och hallon.


Alldeles för gott.

Bilder från senaste veckan

 
 

Fint att lyssna på

 

Säg hej till Fritz!


Ost- och vinkväll

Hade en riktigt mysig kväll med Sonja och Louise igår i gula villan! Vi åt ost och saltakex, drack jordgubbsdrinkar och vin, lyssnade på fin musik och såg på solnedgången vid stranden.
 
 

Do what you can, with what you have, where you are

Senaste nytt: vappen har varit och farit, våren har exploderat och vi har skaffat höns igen.
 



 
 

RSS 2.0