Stop waiting for things to happen, go out and make them happen

Hehe.. Hade inte så mycket att göra ikväll så det blev bakning x3! Knäck, julstjärnor och chokladtryfflar, mmmm.

If you let me in, I'll take care of you


People say crazy things

Fick besök av två typer i lördags - vi åt pepparkakor, drack glögg och hade det trevligt. Det piggade upp min så där annars lite jobbiga helg! Men nu när provet är skrivet och den omöjliga uppsatsen är inlämnad känns livet lättar igen.

I'm nice. Until you give me a reason not to be.


Äntligen fredag. Mindre trevligt dock att jag får läsa på psykologitent och skriva psykologiuppsats hela helgen.

I like my people




Jag har då bara för snälla människor omkring mig! Sonja gav mig muffinsformer från ikea och mamma hade köpt nyaste ELLE åt mig. Det gjorde min tråkiga måndag mycket bättre.

Söt och galen








Happiness is a journey, not a destination.














Idag har jag ridit, bakat och agerat barnvakt åt söta dennis. Det var min lördag det!

Whatever you want to do, do it now. For life is time and time is all there is.

Kollar på grey's anatomy, äter drömtårta och glöggvattnet kokar. Ett bra avslut på en tröttsam onsdag!

Höstpromenad












It's better than I ever even knew


Don't hold on the past. There's a reason why it's not coming back.

Vilken skön dag. Konst, psykologi, lite biologi och sen en timmes bra föreläsning om mentalträning och att tänka i positiva banor. När jag kom hem stoppade jag i mig i lite mat och sedan dess har jag sökt i alla skrubbar efter loppisgrejor och haft näsan i bakningstidningar! Ser fram emot lördag, konstigt nog.

Ny dag, nya möjligheter

Började ny period idag, jag har nästan bara lästimmar men jag känner mig riktigt positiv! Har bestämt mig för att läsa på varje läxa så det borde inte bli några problem.
Har haft en bakkväll med mamma ikväll! Hon har bakat kardemummabullar och jag har gjort ett försök med tranbär och mandel fudge.. Väntar med spänning över resultatet!

We like to party, you know?


Nu är helgen snart över men jag mår fina fisken! Det blev då dansgalan igår, alltid lika bra! Idag har jag legat och dragit mig hos sonjas och sådär annars har jag skrivit färdigt min finska uppsats, gått på hundpromenad och bakat kryddkaka med chokladglasyr som nu ska avnjutas med glögg och Gustafsson 3 trappor! Perfekt avslut.

Dennis










Test shots




Nikon D3100

There are always two sides of a story

Är rätt så säker att jag skrev 4 eller 5 i psykologiprovet idag men bortsätt från det så har min fredag varit mycket bra! Gick in till Björn och Nannas efter skolan och träffade deras nya hundvalp, jag blev kär ♥ Och när jag kom hem så väntade en systemkamera på bordet! Mitt dåliga humör är numera bortblåst.


It's hard to dance with a devil on your back so shake him off


Sitter vid köksbordet och äter chokladkaka just nu och vänter på grey's anatomy. Känner mig ganska slut i huvudet för tillfället också - prov, prov, prov... Men tanken på dansgalan och klassresan till Barcelona piggar upp mig till 99 %! Längtar.

RSS 2.0