Hembakat

Mamma kom hem med en ny Hembakat idag, yes! Har inte riktigt orkat baka något på sistone men nu är inspirationen på topp igen. Underbart.


Snabbskiss i brist på annat




Dag 4: Min hobby
















Dag 3: En familjemedlem

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord men för att beskriva denna person behövs minst tusen bilder, mamma ♥








Tisdag

Underbara håltimme, yepp. Ska snart äta, ha en håltimme till och sen se teater Dan då Dan dog. Livet som gymnasieelev är verkligen spännande. Haha. Bild från igår.



Tidsfördriv




Dag 2: Favoritpryl

En av mina favoritprylar är absolut den här speldosan som jag fick när jag fyllde 10 eller 11, den är gammal och nött men den har så himla fin och sorlig melodi att jag inte kan annat än älska den. I den så har jag ett hjärta som jag har fått av min mamma när jag var väldigt liten och ett favorit örhänge som jag fått av pappa, tappade bort det andra för ungefär 5 år sen :/




Dag 1: Självporträtt

Jaja, som sagt, grupptryck. Tvivlar dock lite på att det kommer en ny bild varje dag (/vecka) men jag ska i alla fall försöka! Bilden är från igår men den får duga.


Tangled

Har just sett Tangled, grymt bra! Roligt att se en disney film för en gångs skull.


Grupptryck , haha

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema ”grön”
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema ”ljus”
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema ”olika”
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Detta gör mig glad
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema ”två”
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Welcome to the good life

Förutom att ha varit på promenad idag så har jag också varit ut och ridit, ätit chokladvåfflor med blåbär, glass och hemgjord apelsinsirap (gud så gott!), kollat No strings attached och tagit en skön powernap. Dessutom måste jag passa på och berömma min underbart snälla häst som uppför sig exemplariskt när Rebecka har ridit och sysslat med honom. Djur vet.

Nu --> pizza.



Ispromenad med kusin






Life is too short to be anything but happy

Åh, ljuva fredag! Hade konst (höll bla föredrag om Jan Vermeer), modersmål, finska ("hittad" min finska bok, eller ja Ben hade råkat ta den) och håltimme x2.  När jag kom hem var min 9 åriga buskusin Rebecka här och förstås stod ridning högst upp på schemat! Så nu är vi tillbaka från stallet och snart blir det väl hundpromenad (nästhögst upp på schemat, haha) och sen fredagsmys!
Btw så kollar Rebecka igenom min blogg nu och tydligen så består min blogg av mest onödiga och tråkiga bilder, dvs alla bilder där varken hästar eller hundar är med. Nåja, lite kritik får jag väl tåla? ;)

 


Give a smile

Traskade iväg till skolan i vackert väder och hopp om att hitta min försvunna finskabok, kom hem till snö och blåst, huvudvärk och fortfarande ingen bok i sikte. Men en läxfri kväll, kokosbollar och hundpromenad gjorde mig på gott humör igen, dessutom kommer Grey's anatomy snart så inga sura miner!


Färgglad i Gerry weber



Måndag är inte så illa egentligen! Har bara haft 3 timmar, slutade kl 1 och mamsen var snäll och kom efter mig dessutom hade hon en kinuskibulle med åt mig, hihi. Ska försöka läsa lite på moddeförhör nu sen blir det väl en hundpromenad och lite sånt.


Mordet på fleecefilten










Love some, like some but trust none

Min dag började med en ridtur och har fortsatt med film , What happens in vegas och Ben & Jerry's glass. Hm, tror jag fortsätter i samma spår, nu Let me in och sen kanske en hundpromenad. Yepp.



Kisseee.

Hakuna matata

Har nu kollat Just go with it, riktigt bra! Snart ska jag käka baconpaj och bara ta det lungt. Fredag in my ♥



always look at the bright side of life

Fredaaaag! Oh, happy days! En bra dag hittills, vi har haft bildkonst och ritat av varandra, jag har hållit ett föredrag på modde, på finska hade vi möte om hesaresan och fick kokosbollar och godis att sälja och nu har jag min andra håltimme, Toni och jag sjunger always look at the bright side of life, haha. Snart hemåt!

Nothing worth having comes easily

Jag är glad. Allt glider på. Nu --> desperate housewives.


When it's going good it's going great



Life is what you make it.

Har just avnjutit en god frukost med min kära mor. En bra start på dagen. Ska busa lite med taxfia och kolla gossip girl nu senare blir det väl hundpromenad, utsökta chokladmuffins och en ridtur.
Gårdagen blev förrästen en riktigt bra kväll! God mat och trevligt sällskap.


Feelin' good

Mitt humör är på topp! Igår slog hyperaktiviteten till, ideer poppade upp och jag var ovanlig glad. Och nu har vi just haft bildkonst, jag målade med vattenfärg som jag vanligtvis icke gillar men nu var det det roligaste på länge! Bara två vanliga timmar kvar och sen blir det att åka och äta till fransmanni och fira Simons 22 årsdag. En bra fredag!

Jag har roligt.


Don't let your mind stop you from having a good time

Det har varit ett par riktigt bra dagar nu på sistone med ridturer, sol, plussgrader, ispromenader, restaurangmiddag, shopping med nanna, gossip girl, filmer och pollygodis. Sportlov me like.


Too high to get over and too low to get under







RSS 2.0