Hold on tight, don'l let go

Igår blev en riktigt bra dag, virrade runt i Vasa och shoppade (alldeles för mycket) med Sonja & Robin. Har inte gjort så mycket idag ännu men en barbacka tur med pållen, dusch och en hel del läsning har jag hunnit med. Har fastnat totalt i Främlingen av Diana Gabaldon, riktigt spännande! Funderar om papsen och jag skulle fara till villan ikväll, sova över, ta det lungt, vandra runt och kanske fiska. Har inte varit dit en enda gång ännu i år så längtar dit :)

Bild från villan, tagen 2006.




Tonight is a good night

Det slog mig just att mitt liv är jäkligt bra! Visst är det vissa saker som irriterar men sålänge man fokuserar på det positiva så känns allt bra. Mår bättre än på länge idag och kan inte påstå att jag har mått dåligt på sistone heller. Mumsar i mig körsbär nu & lyckades med att laga en knut på "stjälken" i munnen, nöjd :) och imr blir det vasa med Sonja & Robin.


let me know, do i still got time to grow?


things aint always set in stone

Har varit en slö och underbar dag idag. Har mest sovit, solat & läst fast har ju förståss hunnit med stallet, hundarna, koka potatis o.s.v...Och nu kommer bildbomb från igår!



























Många fina och mindre fina bilder ;) Skna snart bege mig till stallet och motionera pållen.

Freaky

Har inte gjort något särskillt idag, har mest läst men på kvällen tod mamsen och jag med kameran till hästhagen och fotade lite oseriösa bilder, skojsigt. Det kommer upp fler bilder imårgon för nu ska jag gå och kolla på The break up!








I just wanted to shine

Jaa, Åminne igår blev kortfattat en skitkväll. I början hade vi roligt en stund men sen blev det bara sämre och sämre. Kall vind, lite folk(!), dansbandsmusik och ändas äldre folk dansade så vi betalade in oss i onödan och en hel del annat bidrog. Men nu har man maxmodans och skumdisco att se fram emot så det är väl bara att glömma kvällen som gått :) Bilderna är i alla fall från den roligare delen.



Jag & fia i bussen dit.



Shööne bild! Sonja, jag & Robin



Andreas, Fia & Joona



Sonja, Fia & Robin



Jag & Oskar



Fler bilder finns på facebook.

Feelin ya flames, I know you're on fire

Nåja, nu är jag på betydligt bättre humör och det tackar jag min mor för! Ska väl snart gå i duschen, fixa mig lite, äta något och sen blir det att dra iväg mot sonjas och sedan till Åminne, förhoppningsvis blir det en bra kväll ändå! Allt blir bra med gott sällskap. Men nu ska jag höra på bra musik så kanske man får lite feelis :)

Gammaaaal bild :)

New in town

Fick mig flera riktigt goda skratt när jag såg på New in town igår, rekommenderas :)


What the hell is going on?

Inget storsand blev det igår och nu kommer regnet som borde ha kommit igår kväll. Jag är på dåligt humör, allt e bajs! Irriterad och arg. Åminne ikväll och det känns som att det kommer att bli en enda stor fjortisfyllefest, ingen lust att far dit. Blä. Tack gode gud för bra musik.






Confidence is a stain they can't wipe off

Midsommar, varmt och ingen blåst.
Släpade mig ur sängen halv 8 och for på en skön ridtur och sen har jag varit i stallet till kl 10. Nu funderar jag på att ta med mig en bok, rulltårta och något gott att dricka och gå ut på terrassen och tillbringa några timmar :) Vet ännu inte vad jag ska göra ikväll, skulle vilja fara till storsand en stund men får se vad det blir av det och imr är det åminne fast har inge större förväntingar.

Sonjas bild från förra åminne.

Just take it away from me

Härligt väder har det varit idag så jag har legat och solat & läst i flera timmar, härligt. Sedan städade jag stallet, tog en snabbdusch och tog på mig en sommarklänning och bakade ljusa mandelkakor, mumsigt! Men när jag hade ätit några och var på väg in igen så släpade jag väl foten längs terrassen och fick 2 stora stickor i foten och djupt for de också! Så då blev det operation med nål, sax och pinsett - det tog nästan 1 timme att få bort allt, 4 cm fick jag sprätta upp och det blev en hel del blod och sjukt tog det. Blä. Ska muntra upp mig med ridtur nu istället :)


Don't cry for pain

Dags att hoppa i bikinin och sola en stund och sen klippa gräset.


we know we won't make it

Nanna & jag hade riktigt roligt i vasa igår! Fast mitt "fönstershoppas" gick käpprakt åt helvete. Bion var också bra, vi satt med tårar i ögonen mest hela tiden men hon som satt övanför oss snörvlade och snyftade hela tiden så vi behövde inte skämmas :)



12.90 euro 5.90 euro, Gina tricot



6,95 euro 3 euro, H&M



19,90 euro 9,95 euro, Gina tricot



24,95 euro, H&M



14,90 euro 7,45 euro, Gina tricot
Denhär sista är något som jag i vanliga fall aldrig skulle köpa, färgen äklar mig en aning men jag passade faktist, jag hittade den i provrummet och eftersom det var min storlek så provade jag den och det slutade med att den fick följa med hem.

you spin my head right round, right round

Har skaffat mig ny favorit i drickaväg! Granatäppel juice med isbitar,nami.


This life is a party


Yeah,yeah

Har tillbringat förmiddagen i stallet och snart ska jag gå och sola och sen blir det Vasa med Nanna! Bio, cafe och fönstershopping möjligen lite vanlig shopping också, ska försöka att hålla fast pengarna tills det blir rea :)
Dear john ska vi på tror jag.




I can't stop it anymore

Felicia & Simone for just hem efter att ha tillbringat kvällen med mig, roligt har vi haft ! Vi hann bl.a. med att baka äckliga maränger, rida, läsa tidningar och Felicia visad sina trosor ;)
Nu kommer lite bilder.















And a wohoo and a wihii and a you and a me.

Var finns orken och energin? Var finns "jag vill", "jag gör" och "jag kan"? Allt jag hittar är "jag måste men jag orkar inte". Blä. Nåja nu måste jag gå och spika upp mina jäkla tavlor och fotoramar annar kommer de att ligga orörda till jul!



In the end it was you

Kom just hem från att ha varit och ätit med mamsen och papsen vid Nabben, mums!
Regnet har verkligen öst ner hela tiden idag! Men jag har inte haft något emot att sitta innomhus. Har tittat tv, hängt en stund med datorn och plockat foton i fotoramar, fast att få upp dem på väggarna har jag ännu inte lyckats med :)


What goes around comes around

Sovmårgon, det regnar --> det blir antagligen en tv/dator dag.
Och jag ser ut som en tolvåring på bilden, I know.


I wanna have fun

Shoppingsuuuugen.


Sophia fresh ft. Akon - Forever


I'm hearin what you say but I just can't make a sound

Förresten så är jag nu antagen till Vörå Samgymnasium där Såsen och Cättz ska tillbringa 3 år tillsammans! Haha, vilt kommer det att bli. Det ser ut som att nästan alla har sluppit in dit de ville och extra glad är jag för Felicia som slapp in till frissa! :)

Cathrine & Sonja


Sometimes we fall down and can’t get back up but we gotta live like we’re dying

Överraskande nog så fick jag faktist sova nästan 11 timmar inatt! Och med detsamma jag steg upp hoppade buskusin runt mig och sa att vi måste gå tillbaka till lågstadiet och åka i linbanan,snurrgungan och de vanliga gungorna, yes. Efter det åt vi förståss glass och jag som var helt slut tog en powernap på 1½ timme, skönt. Sen kom min kära far med nyheten att gräset behövdes klippas så då var det bara dra igång och låta svetten rinna! Men nu verkar det som om turen vänder för nu nalkas grillkväll :)
Och helst skulle jag vilja bita nacken av "kvackis" som nu har kvackat 2 dagar/non stop och efter varje "kvack" går det en rysning genom kroppen - och inte på ett bra sätt,haha.

My enemy...


Push, push baby

Dagens energi har gått åt att umgås med min 8:åriga kusin.
Vi har varit i stallet, ätit glass,ätit pizza, sprungit runt med kameran,ätit ost, solat, ätit glass igen, jag har sovit en liten stund medan hon sprang runt med mamsen, kokat potatis, ätit mat, druckit massor av saft, varit ut på hundpromenad och lekt vid lågstadiet/dagis, ätit kex å no står hon och knäller att vi ska ha fotbad, puh! Fast hon är ändå den charmigaste och sötaste 8:åringen jag känner så jag kan väl inte klaga.

Vi har också fått en ny vän, en krokodil med namnet "Kvackis" som är med överallt :D













Och det bästa är ju att hon ska sov över, i mitt rum.. Jag kommer väl inte ens att få sova i natt och jag är redan supertrött! haha :D

It goes around the world like lalalala

Största delen av denna dag har gått åt till att städa, har bl.a kollat igen alla klädlådor & skrubben och tagit bort allt jag inte använder/vill ha. Jobbigt men värt det. Har också hunnit med stallet och lite mopedkörning, länge sen sist! Var också en sväng till gravgården och kollade lite på släktens gravstenar ska dit igen snart och skriva upp namn och olicka datum :)


Look at you, look at you, running around like a damn fool

Okej, now I'm pissed.




Throw dirt on me and grow a wildflower

  • steg upp kl 8
  • gick ut och gå med hästen
  • släppt hästarna i hagen & städade stallet
  • Mamsen & papsen kom hem från att ha varit till Boströms ,hade hem ca 20 rulltårtor & 5 askar med bakelser,gaaah jag kommer att bli tjock..
  • 2 timmars powernap
  • kollat på fotbolls VM me bror & far
  • ätit
  • tagit in hästrna från regnet & givit dem kvällsmat
  • och snart --> Top model final! Nicole vinner antagligen men hoppas på Laura :)



Who gives a damn

Ibland e jag värkligen populär.





Haha, fräscha bilder :D

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig // Nalle puh

Sommarlov är underbart men bara för att solen inte skiner så blir man sittande med datorn istället eller så öppnar man kylskåpet en gång i timmen. Värre e det när hästen har varit halt, då blir det ännu mindre motion för lilla mig så nu ska jag jogga iväg ut i naturen innan jag blir tjock och får noll kondis!




Den som spar han har allt ruttet kvar

25 sanningar om mig:
  1. Jag har väldigt svårt att tro på att förållanden, ingen aning varför?
  2. Jag döljer mina känslor för det mesta och gråter ytters sällan och om jag gråter så gråter jag för mig själv och antagligen till en film eller bok och inte för att jag är ledsen.
  3. Min största rädsla är att mista någon av mina närmaste vänner eller någon ur min familj.
  4. Jag är (nästan) alltid positiv. Sarkasm och skadeglädje hör dock till min vardag :)
  5. Jag dagdrömmer och fantiserar varje dag.
  6. Jag har två storebröder som har pimsat mig under min barndom så jag tål det mesta och är inte sen att ta ifrån mig!
  7. Jag tror att jag uppskattar folk mera än vad de uppskattar mig. Men va vet jag?
  8. När jag var liten var jag städnarkoman och städade mitt rum varje mårgon. Tänk om man vore så ännu idag, äsch önsketänkande..
  9. Jag skulle inte vilja vara läkare men däremot skulle jag kunna vara obducent. Hellre peta i något som redan är dött en något som kan dö.
  10. Jag älskar naturen och att bo på landet.
  11. Jag har ett bra tålamod och är dålig på att bli arg.
  12. Jag trivs med mig själv och har rätt bra självförbroende.
  13. Jag hatar att vara sen och därför planerar jag en hel del. (typ allt, uuups) Bl.a. timmar/minuter det tar att göra en sak.
  14. Jag räknar alltid timmarna jag sovit/kommer att sova och efterstävar alltid 9 timmar. Tvångstankar?
  15. Eftersom jag sällan är ledsen och inte riktigt vet vad man vill höra så är jag är ursel på att trösta men däremot bra på att lyssna. Ganska uppenbart, vet man inte vad man ska säga så håller man väl tyst och lyssnar istället?
  16. Mitt första intryck av människor jag ser/träffar stämmer sällan. Dålig människokännare..
  17. Jag har aldrig rökt eller snusat och planerar inte att göra det häller.
  18. När jag var liten samlade och älskade jag knappar, haha
  19. Jag kramar min mamma varje dag :)
  20. Jag brukar få "galna ryck", får oftast dem här hemma så de e inte så många som fått uppleva det, kanske lika bra det ;)
  21. Jag kan inte gå i vårt hus så småspringer nästan hela tiden. Hyperaktiviteten slår till
  22. Jag har ytterst svårt att vara normal på bild eller att sitta normalt, hm eller jaa har väl svårt att vara normal i stort sätt.
  23. Jag blir ganska snabbt irriterand och börjar fräsa åt folk, kanske det är anledningen jag blir kallad kissekatt eller kisson? ;)
  24. Jag älskar färger, speciellt grönt.
  25. Släktforskning intressera mig.
Det blev en lååång lista och ändå poppar det bara nya saker upp i mitt huve :)
Bild från i vintras, skulle inte ha något emot att få tillbaka längden på håret! kom igen *väx,väx,väx*...





You can't love what you have not, so hold on to what you've got

Blev en rätt mysig kväll igår. Såg på filmerna Push & City of ember, riktigt bra :)




Just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Bara för det inte blev något popkalas för mig så e inte mitt liv förstört, haha. Ska snart äta paj sen blir det ostbricka, något gott att dricka, vindruvor, päron och film :) så nu blir det att fara och shoppa gott!



Antingen så vet man vad livet går ut på eller så är det bara snurrigt och flamsigt.

Popkalaset ikväll och det värkar som att alla ska dit - utom jag. Får väl skylla mig själv som inte skaffat biljett så nu missar jag Veronica Maggoi, Redrama, Lorenz & m.Sakarias, Takida o.s.v...
Fast sen slog det mig att vädret är bajs, regnet öser ner och det blåser, så nu är jag på bra humör igen! Skadeglädje är den ända sanna glädjen :D

The moment you own it you better never let it go, oh

SÖU rock igår var ganska tråkigt för det mästa men när kameran kom fram mot slutet av kvällen när vi traskade från ABC efter att beställt lite mat blev det lite roligare :) Fast sur blev man ju när man inte ens får äta vid ABC efter kl 21.00 bara för att man är mindreårig. Dålig reklam & dåligt påhitt.









I guess I gotta go

Har hunnit med att sola & ett gina tricot /glitter besök idag. Nu ska jag kila i duschen och så blir det SÖU rock ikväll!


Inled mig icke i frästelse, jag hittar själv

Har just kollat Jiddra inte me Zohan för ca 5:e gången & ändå skrattar jag lika mycket varje gång :D
Har slöat större delen av dagen så nu är det dags för en länk!



Så här brukar alltid jag göra och det brukar bli så bra så // Pippi Långstrump

Har just suttit och kollar på gammla foton från 1990-talet, finns inget roligare!
Ni får ursäkta kvaliteten :)













Nej, nu ska jag gå och sola i det vackra vädret.

When it's going good it's going great


And I won't back down ‘cause life's already bit me

Någon annan än jag som är förvånad över att ketchup innehåller äppelmos? Haha, har annars varit en shön dag idag, varit ute i stallet, gått på promenad, bakat marängrutor med blåbär, slappat & kollat tv. Hääärligt med sommarlov!



Cause some things just don’t change, It’s better when they stay the same

Äntligen har jag anträngt min hjärna, samlat tankarna och funderat ihop ett nytt och "fyndigt" namn till en ny blogg! Förhoppningsvis blir denna blogg bättre och intessantare än min förra, hoppas kan man ju iallafall..
Fuktigt, regnigt och lite ruggigt väder är det idag och jag älskar det! Visst är det underbart med värme och sol men jag älskar att vara utomhus och bara dra in den friska luften efter sommar regn! Allt får en fräsch doft och man blir på gott humör :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0