Eat diamonds for breakfast and shine all day

I söndags blev Björn ett år äldre så vi begav oss till Ölis där vi drack kaffe och åt sommartårta, gosade med kissekatten och tittade på vädret som växlade mellan åska, hagel, regn och brännhet sol.
 
Och igår kom Sonja och Louise hit på kaffe samt annat smått och gott och såsen fick förstås en extra kram eftersom hon sticker iväg till Tyskland imorgon. Nu börjas det, alla far iväg åt olicka håll och på samma gång som det känns sorligt är det också nästan olidligt spännande.
 
 

When you stop looking, it will come

Igår blev det en tur till trängseln i Jakobstad men idag nöjde jag mig med en riktigt skön hemmakväll. Fotbad i solen, hemlad pizza och mojito samt en cykeltur till stranden, perfekt med andra ord!
 
 

Life does not have to be perfect to be wonderful

Jobb, födelsedagar, bakning, bärplockning och kvällsnjutning. Så har de senaste veckorna sett ut.
 
 
 

Vissa kvällar är magiska

 

Lokalproducerat pjas och efterfest

Igår blev det hipp som happ att bege sig till vörå uf där KAJ hade show. Det var ju lika roligt som alltid och efterfesten den var inte illa den heller! Kameran fick jag dock först fram sent på kvällen vilket mest resulterade i suddiga och konstiga bilder, as usual.
 
 

All in all, you're just another brick in the wall

Gårdagens program blev fågelskådning, blåbärsplockning och kakobakas.
 
 
 

När lugnet lägger sig


 
 
 

By changing your mind, you change everything

I fredags stekte jag pösplättar, kladde ihop dem med lemon curd och droppade blåbärssås över. Det blev ju förstås hur gott som helst. Nanna joinade ätandet och sen blev det en drink på terrassen och en sväng till Nabben!
 
 

Tre kvällar, tre efterrätter

Grillade persikor med glass, minichoklad- och vallmofrökaka med smultron och ugnsbanan med daim och glass; det är sånt här som förgyller vardagen!
 
 

Vörådagarna är förbi

Vinglas i skogen, rumpskakas i disckotältet och superbra underhållning av syskonen Siren. He va ståorbjärji he.
 
 

Maxmodansin

I fredags blev det ju förstås maxmodansin!
 
 

Ur arkivet.


 

Take a deep breath and enjoy your life

Åh vilken skön dag! Jag steg upp tidigt, fixade i stallet samt en hästhage som hade blivit total kvaddad, åt frukost på terrassen, lyssnade på fin musik, bläddrade i recepttidningar och bara njöt. Sen slängde jag ihop godaste lunchen och en smultronkaka som jag åt alldeles för mycket av. Kvällen avrundades med en ordentlig joggingtur med min fyrbenta vän och en kopp varmt skogsbärste.
 
Juli kunde inte ha börjat på bättre sätt.
 
 
 

Slappna av.


RSS 2.0