I think of things I don't really wanna know

Har haft fullt upp idag. Ridit, mockat, traskat över till B & N's för att torka taxkiss samt vimsa runt med det lilla fröet, gått ut och gå med våra hundar och sedan gått runt i vasa på rea. Några fynd gjorde jag dock inte. Men inga sura miner för nu ska det ätas nylagad pizza!

busfia, björns bild

God jul!

Stall, hö, busiga hästar, snö, -28 grader, vackert väder, glögg och pepparkakor, julpynt och julgran, julmusik, julmat, kalle anka, familjen samlad, avslappnat = Julafton. God jul!


You better get your shit together

Har just sett the lake house, the last song och ska strax se edward scissorhands, men eftersom det verkar gå lite trögt just nu så tänkte jag slänga in ett inlägg här sålänge.
Lärde mig idag att mamma alltid har rätt. När jag skulle gå till bussen sa hon "du kommer att börja frysa", och jag sa som vanligt "äsch, att vänta på bussen i fem minuter klara jag utan problem". Fick äta upp vartenda ord. Bussen stannade naturligtvis (just idag när det var julfest) i tottesund så jag fick vänta 20 minuter i -20 grader innan jag fick tränga mig in i en minibuss/stor taxi.. Så jag satt och små skackade, hackade tänder genom nästan hela julfestprogrammet, lyckat. Borde kanske lyssna mera på mamma?
Jaja, förutom att se på meningslösa filmer så har jag också proppat i mig tryfflar med marshmallows och rispuffar. Intressant eller hur?


Everbody's dancing

Alla prov över, inga läxor och jullov om knappt 2 dagar. Vilken känsla. Underbart. När jag gick hem från bussen svängde jag in hos Björn & Nannas och hälsade på deras busiga taxvalp. Blev kär, hihi. Men nu ska jag kolla film och top model. byebye


Talking to the moon

Skyndade till vasa och shoppade julklappar igår! Skönt att ha det över. Sprang på en sonja också, trevligt trevligt. Idag har jag fixat hästhovar, städat stallet, hjälpt pappa med att installera ny tv och lagat mat och nu kom mina bröder hem så pizza och skitsnack, here I come!

Lite bilder från idag







Easy come, easy go, that's just how you live, oh

Sjukt i nacke & hals, grym huvudvärk, ögon som ser i kors och är allmänt trötta + provläsning. Yepp, mitt liv känns lite eländigt. Ska pigga upp mig med lite musik, ritande och tv tittande.



En av höstens bästa dagar

You can count on me like 1 2 3

Provperiode nu igen. Finska avklarat, religion imårgon, historia på fredag och matte på måndag, inte så farligt egentligen? Kanske? Orkar inte riktigt anstränga mig. Något nytt? Nej. Ska kolla KAJs julkalender & flickorna på klitteholm med mamsen nu och sedan desperate housewives! see ya


En del av min helg i bilder..






..som tygligen blev lite konstigt.. Äsch, fuck it

I tried to be chill but you're so hot that I melted

Ritade en eskimå (typ?) för nån dag sedan, blev helt nöjd med undantag för håret som blev en enda röra. Suck. Men själv tycker jag att jag blir bättre och bättre iallafall.


Every second is a lifetime

Stirrar på klockan, en minut har gått, allt är tyst, ensamt och tråkigt. Yepp, du har gissat rätt, jag har håltimme. Dessutom håltimme x3(!). Alla som kan komma senare jublar. Du gissade rätt igen, jag hade inte möjligheten att komma senare. Just great. Kanske borde jag göra min finska läxa, men det är inte precis roligare än att stirra på klockan.
Så här kommer en fin bild på håltimmesklotter istället.


I know you're somewhere out there, somewhere far away

Kom just hem från en trevlig kväll vid gymnasiet med mat och teater! Bg 4 hade gjort en riktigt bra teater som gärna skulle ha fått vara längre (endast för att förlänga nöjet, höhö).

Men nu ½ greys anatomy avsnitt, elen kommer snart att stänga av & that sucks. hejdå

I hope that you are having the time of your life

Har varit lite sämre med uppdateringen de sista dagarna, har haft fullt upp och helt enkelt inte orkat skriva. Men nu tänkte jag slänga in ett inlägg sålänge mina pajer är i ugnen (som bakas inför imårgons teaterkväll i skolan, jag är duktig elev nummer 1). Nåja, back to business! En vanlig skoldag har flytit förbi, ibland hysteriskt rolig, ibland hysteriskt tråkig. När jag kom hem slängde min favorit fadder ett gina tricot presentkort efter mig, vilket jag tackar för. Alltid roligt när Siv och hennes skratt kommer och hälsar på! Det muntrade upp mig rejält.
När jag fixade till pajerna småkollade jag också på en dokumentär om en familj (forskare med 1 årigt barn + 3 hundar) som bodde i en båt i svalbard. Tänk att bo i en båt där innetemperaturen är -3 grader och där isbjörnar traskar förbi dagligen. Sjukt & häftigt. Hur konstigt det än låter skulle jag gärna tillbringa ett år på ett såntdär ställe med ständig vinter och där man måste klara sig själv. Kommer knappast att hända, haha.
Nu --> desperate housewives.

Pålle och jag i söndags, ser ut som värsta sporgo. Härligt.
Sarkasmen rinner över kanten.


I'm wrong in every right way

En busy lördag. 3 timmar i stallet, städat mitt rum i 2 timmar, powernap i 1½ timme, ätit tacos och nu ska jag klottra lite och sen kolla film resten av kvällen! :) knasig bild


det pirrar i mina fingrar

De senaste dagarna har jag drabbats av kreatvitet. Hade helt glömt bort hur roligt det är att rita och att vara riktigt inspirerad! Mina "konstverk" (haha) är visserligen inte särskillt bra, men det skyller jag på att jag inte har ritat på evigheter, höhö. Ska iallafall göra ett försök att förbätttra min ritning (speciellt skuggor & färger ska övas), så de så!
Men nu --> dusch, idol, glögg och pepparkakor!


You can read about it, be outraged, you can change the channel or turn the page

In the end
we only regret the chanses we didn't take
the relationships we were afraid to have
and the decisions we waited too long to make

RSS 2.0