No need to wake me up, I'm happy in my dream.





Har hunnit med en held del idag. Härlig ridtur, promenad med nanna, mamma och hundarna, njutit av vårvädret, städat rummet och nu är min festfeelis på topp! Drar iväg till oravais nu och sen dansgalan. Sweet!

You just feel what you want to feel

Fredagen har haft sin ups and downs. Började dagen med gymnastik, cirkelträning som var riktigt roligt ända tills jag steg upp för hastig och blev lite spy- och svimfärdig. Fortsatte med att skriva ett hopplöst matteprov och med att nästan missa bussen hem, haha. När jag kom hem muntrade jag dock upp mig med att baka goda minikolapajer, gå på en skön promenad och dricka mammas apple sourz drink. Inte helt fel.





One of my favourite girls!


Idag blev det kakojetas i skolan eftersom bästa lolls blev myndig! Grattis igen!

Så där annars har jag idag också skrivit hälsoläraprov, kollat in de preliminära resultatet från biologiskrivningen, stått på näsan i snön, bläddrat i matteboken och varit på en härlig barbacka ridtur. Ska nu avrunda kvällen med grey's anatomy!

Who will love you? Who will fight? And who will fall, far behind?




Jag är i behov av en frissatid och skolmotivation. Punkt slut.

Common sense is rare. It should be classified as a superpower.

Helgen har gått snabbt som vanligt, imorgon är det skolan som gäller igen. Skulle det inte vara för den kommande provperioden skulle mitt humör vara på topp. Nåja, efter det blir det barcelona. Det ser jag fram emot!

Min frukost och kvällens efterrätt. Mat är åter igen det ända jag orkar fota.




Lördags chill.




Enjoy the little things in life because one day you'll look back realizing they were the big things

Kollade just The vow i brist på annat. Den var riktigt fin.


By the way, I'm wearing the smile you gave me.

Fredag it is. Började dagen med en promenad genom vörå med såsen och fortsatte med att se det preliminära resultatet från hälsolära skrivningen (nöjd!), skriva filosofiförhör och åka hem i en svettig buss.

Förresten är dethär första dagen på länge då jag inte har något skolläsas framför mig. What a feeling! Riktigt bra skulle det vara om jag inte skulle behöva snyta mig eller nysa var femte minut. Fast med nylagad chokladparfait och ett avsnitt pretty little liars ska jag inte klaga!




I'm feeling electric tonight.

Biologistudentskrivningen - check! Har firat med att göra ingenting och äta choklad.

repeat, repeat, repeat


It was those 3 words that saved my life


Härligaste morgonen!












Helgens nom nom






Äntligen fredag.


Since i found you it feels like time don’t matter. You’ve shown me forever.

Idag skrev jag min första studentskrivning. Det gick helt okej. Dock har jag det verkliga stessmomentet kvar, det vill säga biologiskrivningen nästa onsdag. Jag är lite rädd.

Resten av min kväll ska spenderas med browniecheesecake och grey's anatomy. Sweet.


Your face is like a melody, it won't leave my head.


Igår blev jag tvungen att släpa hem en fotoram från minimani. Den kostade 26.90 e, den går att justera och det ryms 18 bilder totalt. Mitt enda problem är att jag inte har en jäkla aning om var jag ska lägga den. Nåja, det klarnar väl. Jag tror att jag fortsätter på mitt nuvarande temat "när jag flyttar hemifrån, så passar det säkert i min lägenhet". Tycker synt om mitt framtida boende, det finns redan mera saker där än i mitt rum, haha!

Sådär annars så har jag gjort en sista kraftansträngning ikväll inför studentskrivningen på onsdag. Det kommer nog att gå bra. Nu ska jag rensa huvudet på allt onödigt med en promenad i mörkret och blåsten.

Today you are you, that is truer than true. There is no one alive who is youer than you.






Kozone pizza, chokolate creamdream pie och film vid brors. Söndagsmys.
Nu --> HIMYM.

Expect nothing, accept everything and you will never be disappointed.

Började denna dag med en härlig promenad på isen, besök av hovslagaren och nu drar jag iväg till vasa, äter gott och firar Simon's födelsedag. See ya


We’re only young until we’re old






Ah. Vårkänslor.

lifeislikeacookie.blogg.se


Click it. 

Enjoy the little things.






Studentläsning, äta plättar med lemon curden jag gjorde igår, hundpromenad och bakning av citronmarängpaj inför kulturkvällen imorgon. Min onsdag hittills. Nu återstår två efterlängtade avsnitt av Grey's anatomy!

Mums!


I feel good today.


Tjohej! Idag började skolan då igen men tror den här perioden kommer att gå hur bra som helst! Är faktiskt relativt nöjd med kurserna. När jag kom hem fixade jag läxorna och bänkade mig med hälsoläraboken och läste 90 sidor. Ibland är jag förvånad över hur effektiv man kan vara. Fast något mer läsande blir det nog inte eftersom mamma har några mycket pratsamma syjunttatanter här, hihi. Istället blir det att ta en kaffekopp och en bit hemlagad chokladrulltårta!

Going hey, hey, hey, hey, hey

Känner mig löjligt positiv just nu. Wihuuu!

It comes and goes.




Igår fick jag besök av tre busiga filurer vid namn Sonja, Robin och Ellen. Vi åt oss mätta, skrattade och tog en road trip till vasa. Steg upp ganska tidigt idag för att fara på en lugn barbacka ridtur, rena terapin. Sen lagade jag lite youghurtglass, minibiskvier och fruktsmootie samt gick på en lång hundpromenad. Något mer har jag väl inte att dela med mig av.

The whole world can change within a year but you, you last a lifetime.








Idag bestämde jag och mamma oss för att göra något som vi inte har gjort på flera år; att ha picknick på isen!
Det bästa vi har gjort på länge.

RSS 2.0