like a half of something else

Inget mer skolarbete. Bara 3 dagar kvar. Det börjar bli dags att njuta.






Hejdå vinter och välkommen sommar!

Efter några timmar hos frissan är mitt hår kortare, ljusare och fräschare. Det behövdes.




Whatever you do, do it good.

Idag har jag degat i skolan, övningskört i vasa, lagat läxor, börjat läsa inför finskaprov, ätit mumsig fudgie, jobbat lite på geografiarbetet, varit ute på en lugn barbacktur med pållen och fångat en busig kanin. Så nu är det dags att ta det lungt.














I have no plan to be anywhere else to but here or to become someone that leaves.

Förutom att jag har fotat vattendjuret dennis idag så har jag också varit på en härlig ridtur, rört ihop bakad choklad och gosat med min frass. Snart blir det en promenad till och sen kanske en tur till travbanan.

Dessutom anser jag att mina hästar är en aning konstiga. Ett blankt godispapper eller ett blått streck på gångbanan är livsfarligt men en stor blå rullande gummiboll är tydligen helt normalt?








Vattenkärlek och vattenskräck






















What's the use of keeping all the good things that you've found to yourself?

Känner mig lite grå och trött idag. Så för att pigga upp mig lite har jag laddat upp några av Ben's fina Barcelona bilder! Här kan ni kika in på hans fotoblogg --> http://bnkrhn.blogspot.com














One day baby, we'll be old, we'll be old and think of all the stories that we could have told.




Det smakar gott att vara ledig. Att ha prov imorgon smakar dock en aning beskt.

I could've been a Princess, you'd be a King

Idag har jag mest bara tagit det lungt och njutit av sol och värme. Men lite fotografering, en promenad, ridtur och lite körning har jag också hunnit med. Och nu grey's anatomy!






And it feel like I'm just too close to love you


Skola - körning i vasa för första gången - powernap - centerkakor - geografi arbete. Måndagen in brief, höhö.

13.05.2012

Idag har jag firat bästa mamman i världen med bl.a presenter och frukost, jag har också varit till mommos, på ridtur och på en joggingtur med Nanna och deras hundar (måste bara påpeka att det var tredje gången som jag varit ute och sprungit på en vecka.. Jag har fått fnatt?). Dessutom har jag också haft gemytligt kvällsbesök av sonja, ellen och robin. Bra avslut på en bra helg men nu väntar en ny skolvecka. vill int

min snuttefilt får stå för dagens bild



It's funnt how day by day, nothing changes but when you look back, everything is different.

Full rulle har det varigt idag. Stallet, vasa med Nanna (jag shoppade på tok för mycket), bakat en blåbärstårta och firat morsdag en dag för tidigt med familjen. Och nu sitter jag och smuttar på mammas goda rabarberdrink och kollar med ett öga på tv. Gillar läget.














Stop thinking and start living.




Fredag, äntligen.

Tisdagsmys

Väntar som vanligt med spänning inför kvällens Desperate Housewives och GCB. Tv-nörd.


Kär

Jo, hej. Tänker bara berätta att jag hittade min framtida man i tidningen hembakat igår. Han är irländare, kock, matstylist och fotograf. Dessutom tycker han om choklad. Behöver jag säga mera?


Where I belong.








I feel so good.




Vet ni, det här är en riktigt bra dag! Slutade skolan klockan 1, for hem åt chokladtårta och gick på en underbar promenad. Dessutom är vädret nästan perfekt och jag har inga läxor eller stressiga planer inför kvällen.

I can't get high without you

Jag ska nu officiellt döpa om vilodagen till arbetsdagen. Har haft fullt upp sedan halv 8 i morse. Ridtur, fixat i stallet, lagat läxor, bakat godaste chokladtårtan, städat mitt rum och dammsugat hela huset, börjat på mitt geografiarbete om monaco, kollat filmen The lucky one, börjat läsa en bok på finska, uppdaterat lite på bakningsbloggen och snart väntar en promenad med det vanliga gänget och kanske lite bilkörning! duktigtjej94



Jag insåg just..

..att man inte ska baka blåbärs- och chokladbullar på ett ljust träbakbord. Har tillbringat de senaste 10 minuterna med att gnugga bort lila fläckar. Trevligt. Men bullarna blev goda!


The best dreams happen when you are awake.

Det är fredag och jag är på riktigt bra humör! Skolan för denna vecka är över, mamma och jag rånade bibban idag så jag har massor med nya böcker att begrava mig i (!), jag har varit på den obligaroriska hundpromenaden, gifflar med nöt- och chokladfyllning är fixade, min mage är full av godaste pizzan från kvällens familjemiddag och helgen väntar. Not bad.


tönt i barcelona

Every new day is another chance to change your life.

Skola, bilskola, promenad i kvällssolen och snart grey's anatomy. Snart är onsdagen förbi. Sweet!


nam nam






It's always better when we are together.

Glada vappen och första maj firades i vasa med de bästa! Bra helg.




sista bilden e sonjas

RSS 2.0