Keep calm and party on

Fredagens program var uv-party vid ollis men efter x antal timmars köande gav vi upp och for till fontana istället! Kvällen blev riktigt bra trots allt med bästa sällskapet, goda drinkar (irish coffee ny favorit!) och dans.
 
 
Idag har jag varit på en liten släktmiddag, kört pappas bil, verkat hovarna på en av mina pållar och ätit mammas goda calzone. Så småningom blir det att bänka sig i soffan och titta på something borrowed.

 

Loading new exciting life. Please stand by.

Nu är studentskrivningarna äntligen över för denna gång! Idag skrev jag 15 sidor psykologi i 5 timmar och det var en tungt utmaning men egentligen ganska roligt. När jag kom hem tvättade jag mammas bil (pluspoäng) och resten av kvällen har jag tittat på kläder men syjuntatanterna. Såå med andra ord är jag helt slut just nu. Sängen nästa, tack å hej.
 

Happy B-day

Idag joinad finaste Daniela 18-års gänget! Eftersom jag inte fick säga grattis i det riktiga livet så får det bli här istället!
 

Sometimes, I wish to relive those days when I was still a little, carefree girl




 

No matter where you run, you just end up running into yourself

Måndagen började med 5 timmars engelska studentskrivning men jag är ganska säker på att jag tillbringade en timme med att stirra rakt fram samt en halv timme med att äta. Av det kan man väl konstatera att jag inte riktigt hade något flyt men ibland har man bara sådana dagar. Sådär annars har jag pysslat lite i stallet och läst på psykologi men nu ska jag traska iväg på en hundpromenad och rensa hjärnan!
 
På bilderna ser ni dagens tröst, chokladkaka med blåbär innuti och nougat ovanpå.
 



I'll be on my way to heavens door

Lördagen blev riktigt lyckad! Vi delade på körningen, jag shoppade tre par skor (ojdå) vid skopunkten och en hel uppsättning glas vid ikea, mamma hittade sitt och pappa fick sig ett nytt renoverings projekt.
 




Roadtrip

Imorgon blir det ingen sovmorgon utan väckning klockan 05:00. Pappa ska köra efter en bil till sverige så mamma och jag tänkte hoppa av vid ikea i haparanda och tillbringa dagen där!
 
Sitter nu och mumsar i mig en marängbakelse och så har jag bakat muffins med choklad och nötter som lite färdkost till imorgon. Ser inte riktigt fram emot att sitta i bilen halva dagen måste jag säga. Men vad gör man inte för att få slösa bort de sista pengarna?
 

My furry friends





I'm gonna live for what I'd die for

Idag har jag kört bil, skrivit finska hörförståelse, ätit mamma tonfisk crépes, bakat en äppelkaka och druckigt mexicansk choklad, kört lite mera bil och plockat lingon och blåbär. Psykologiböckerna som jag svor på att jag skulle bläddra igenom ikväll ligger dock fortfarande kvar på samma ställe, orörda. Lite mindre bra.
 
Men nu väntar The big bang theory och suburagtory!
 
 

Be a fruit loop in a world full of cheerios

Idag blev engelska hörförståelsen samt uppkörningen (felfritt vill jag bara påpeka!) avklarad. Så ikväll tänker jag köra runt halva österbotten och strunta i allt som heter psykologi och finska. Men först ska jag stoppa i mig en bit av min underbara kokosrulltårta med grädde, lemon curd och hallon! Tack å hej.
 



Oh, you’re in my veins, and I cannot get you out

Helgen har varit lugn och skön men absolut inte sysslolös! Jag har ridit och pysslat i stallet, bakat x2, storstädat mitt rum samt dammsugat hela huset, tittat på spännande filmer och lyssnat på rysligt bra musik med mera, med mera..
Insåg förästen att studentskrivningarna börjar pånytt imorgon, hm jaa det gör ju inte måndagen mycket bättre nej. Men lite konstigt nog så kunde jag inte bry mig mindre just nu.
 
Här kommer några bilder från dagens sköna promenad! Härligt att släppa löst hundarna, gå ensam i skogen, prassla i höstlöven och tänka på allt och inget.
 




Två favoriter just nu

 

I'm a godismaker





Bye summer and hello autumn





RSS 2.0