this ain't supposed to happen to me

Man kan ju inte annat än att ryckas med och dansa till den här låten ;)


Ain't nobody who's as good at what I do

Hade en skön sovmorgon, åt frukost med bror och läste vasabladet och som vanligt gjorde vi narr av sportbilder och skrattade åt nästan allt. Jag testade också något nytt, frysta vindruvor i ananasjuice :) Riktigt gott ända till Björn sa att det liknade det som brukar komma upp på söndagar efter en fest.. Haha, det tackar jag för.


No love lost, no love found

 


Where you end Is where I begin

Har varit en riktig utedag idag! Har suttit på terrassen och läst, varit på hundpromenad, fixat i stallet och verkat hovar. Har inte kollat på tv eller suttit med datorn förren nu, oooh. Förresten så är det inte roligt att göra något i stallet i denna värme, flugorna surrar runt som galningar, hästarna blir galna av insekterna, allting dammar så man blir svart och svetten rinner. Lovely. Och det irriterar mig att jag inte har försökt bada med skrället en ända gång i sommar heller. Dum är vad jag är. Det är något som jag måste hinna med innan sommarlovet är över!


Oh, don't fool yourself

Nu ska jag snart kila i duschen sen blir det att fara till mammas faster på mat och sen kanske vi får lite gäster ikväll eftrsom bror fyller 19 :) Men nu lite bilder från vad jag hittade i vasa i måndags.

Ginatricot, Tröja (som jag är hopplöst förälskad i!) 19.90 euro, Stuprörsjeans med nitar 9.90 euro.

Nya gyskor och byxor

Jim&Jill, Fyra t- tröjor alla 5 euro utom den svarta som var 10 euro :)

see I know my destination, but I'm just not there

Orkade inte blogga igår, men jag var bl.a till vasa med mamma och handlade lite nödvändigheter och eftersom jag inte hade tänkt shoppa kläder så hittade jag ju förståss massor med reaplagg som fick följa med mig hem. Lite hovjobb och slöande hann jag ju också med :)
Inatt var nog den läskigaste natten jag någonsinn varit med om ;o Det åskade otroligt nära, det blixtade typ 2 gånger per sekund så det lyste i princip konstant och otroligt hårt smällde det! Jag har aldrig varit rädd för åskan men inatt var jag faktist skitskraj! Extra rädd var jag att det skulle slå ner i stallet.. Usch fy, va hämskt det var! Mamma sa idag att hon aldrig har varit med om ett liknande åskväder och hon har ju faktiskt levt betydligt längre än vad jag har ;) Dagens planer är ännu oklara, skulle hälst bara ligga och läsa men mamma tycker vi ska storstäda stallet. Blä. Förrästen så skulle det ha varit 35 grader idag men det är egentligen mulet och småkallt? Jag upprepar. Blä.

Bild brist har jag också för tillfället, allt jag har fotat på sistone har varit mat och festbilder, haha. Så nu får det bli en hästbild.



here we go again

Det blev en riktigt rolig kväll vid åminne! Brände dock mina proppar i bussen och synd var det att vi inte gick in och dansade i skummet tidigare.. Meen nu blev det som det blev :)


I'm not a star but tonight it's my turn to shine!

Feelis - Check
Musik - Check
Festställe - Check
Dans - Check
Härligt folk - Check

Yes, åminne blir det ikväll! :) Ska rusa i duschen nu och sen ta itu med mitt klädesdilemma!
Fest hela natten lång, eller nåt sånt.




Gotta keep it going

Har äntligen tagit mig i kragen och slängt ihop en desig, som ännu ser en aning fel ut. Det ska fixas till. Så småningom. När jag orkar...Varför kan inte allt bli perfekt direkt? Haha, önsketänkande. Förresten så har jag blivit helt beroenda av smooties och fruktdrinkar! Här är min 4 senaste "experiment" :)
1. Frysta saft och juicebitar med glass och bär
2. Frysta saft och juicebitar med lättyoughurt och honung
3. Smultron, blåbär, banan, youghurt och lite glass, Absolut den godaste!
4. Frysta bitar av vattenmelon blandat med limesaft och ingefära, och mixad vattenmelon.
Nästa på min "göra smootie" lista tror jag blir något med mango, muums :)


I'll keep it in my mind


I'm rockin', I'm rollin'

Har varit duktig och klippte hela gräsmattan nu, varmt, svettit och irriterande flugor. Så nu har jag en anledning till att göra ingenting, sköönt :)


Too dumb to surrender

Hahaaaaaaa, jag har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra? Kanske jag skulle läsa klart den översta boken, har bara lite kvar så är det väl bara att fortsätta med dom andra då.. och så måste jag klippa lite gräs också. Blä.
Positiv anda! wohooo





In the end it was you

Igår var en sån dag när jag kände mig filosofisk, frågor poppade upp i mitt huvud och allt gick långsamt. Mitt självfötroende fick sig en törn och jag traskade runt med en rynka i pannan. Idag insåg jag dock att allt det där var helt onödigt och att jag inte är den person som tänker negativa tankar om mig själv. Jag har inget att må dåligt över helt enkelt. Nu ska Barney stinsons ordspråk bli en livsregel :)
When you get sad, stop being sad and be awsome instead.


You're a knife, sharp and deadly

Jaa, som sagt så blev det rockperry igår igen. Talade med finnar, närpesbor,bekanta och obekanta, föll i skogen 2 gånger, tog fjantiga bilder och kom hem med väääldigt smutsiga fötter :D En riktig fjortiskväll men kul det var det!

















life is, better than its ever been

Rockperry igår blev en helt bra kväll, inte dålig, inte superbra. Antagligen far vi dit idag igen :)






This ain't a lovesong, this is goodbye

Har varit och små shoppat med mamma idag, hittade en del rea varor och en parfym. Och snart bär det av till rockperry, en bra kväll ska det bli! :)


When I look at you my mind goes on a trip

Sommar is the shit.


You know I know how

Blev ett rikitgt åsk & regn väder igår kväll, mysigt! Men utan dator och tv blev jag sysslolös så jag gick och sova istället och det behövdes tydligen för jag sov 13 ½ timmar inatt! Knasigt. Fixade mig en riktigt mumsig frukost när jag steg upp, baconsmörgåsar & fruktsmootie :)


Stromae - alors on danse

Mm, härlig låt


Varmt & slött

Idag är det otroligt varmt och kvaft! Har varit till vasa en kort stund med pappa för att köpa en present till mamma som fyller på torsdag, hittade två finurliga saker så det är jag nöjd med. Vi passade förståss på och tog varsin två bollars glass på torget och köpte hem en låda med jordgubbar :) mööms!


Show me what you got



You can't handle me

Usch, vilken tråkig match det blev igår. Holland ville ha så många gula kort som möjligt och ibland glömde de hur man spelar fotboll så då provade de judo istället, haha. Nåja, Spaninen vann iallafall.
  • Steg upp kl 7 idag och red i värmen, kortfattat jobbigt
  • sysslade i stallet
  • duschade
  • sov 3 timmar, hehe
  • pappa och jag gick och drog band till en ny hästhage
Nu --> äta, sen slöa!

Party, party

Efter lite om och men så blev det vörå igår och en bra kväll blev det! Tillbringade kvällen mest med Ellen och Robin och dansade. For hem med Nanna & full bror med co. det var ganska intressant, haha. Tyngde in 8 personer i golfen, satt vid grillen några timmar och sedan skjutsade vi hem väldigt roligt folk.. Kom hem 5 tidin och steg upp halv 3. Har inte just gjort någonting idag förutom en kort terrängtur med hästen. Men nu ska jag gå och kolla VM final matchen, spanien! :)



I don't mind

Maxmo dans blev en riktigt bra kväll till sist! Sonja, Fia, Sandra & robin kom hit några timmar före och sedan traskade vi iväg till dansbanan. I början hände det inte så mycket (som vanligt) men efter 12 tidin blev det minsann roligt! Talade med nytt folk, tog någon misslyckad sväng på dansgolvet och vimsade runt. Kl 3 kröp Fia och jag i säng och för inte så länge sen for hon hem. Ikväll blir det antagligen "ståorbjärji" om jag får någon skjuts :)




I'm already gone and I'm all alone

Mm, har just mumsat i mig vaniljglass med krossade kex och smultron! ;) Ikväll är det då Maxmo dans och jag har klädesproblem, som vanligt. Ska vara en duktig dotter nu och dammsuga hela huset :)


Wake me up inside, call my name and save me from the dark

Kom hem från oravais för en stund sedan, körde moppe. Blev störd på min spegel som bara rasade ner hela tiden(!), förvånad över att det bara tog 25 minuter att köra och lite läskigt är det när man kör på landsvägen och slutar tänka man bara kollar på vägen, blev tvungen att sjunga lite sean banan för att hålla igång hjärnan på hemvägen, haha. Har haft riktigt kul med Sonja, Fia och Robin! Vi har mest vinglat runt, ätit ben & jerry's och varit vid lavan, och imårgon är det Maxmo dans! Förhoppningsvis blir det en bra kväll med mycket folk! Ouch, kom just på att jag måste städa rummet eftersom jag bjöd hit mina kära vänner före. Blä.
Bild från skolavslutningen, lavan.


Roxette - It Must Have Been Love

Fick just denna låt på huvudet, fast en lite annan version.. Den version som Fia och jag slog ihop i nian under matrasten! Fan va roligt vi hade :D

"It must have been a one night stand, but it's over now
It must have been good, but we lost the condom somehow
And now I'm pregnant, and I don't even know your name..."



Fias biild, hittade ingen annan

Beautiful monster

Brukar inte lyssna på Ne-yo, tycker hans röst är en aning för "babyaktig" men råkade snubbla över denna låt och den e riktigt bra! Förvånad.


All he needed was some rockets on the side of a car

Superhärligt var det att vara ute och fiska! Dock brände jag mig. 2 timmar på skön och jag ser ut som en tomat, not good. Jag bränner mig lätt och jag vet om det så eget fel, men trevligt hade vi! :)


Kungsfågel?

Steg upp kl 7(!) idag och for ut och rida, riktigt varmt! Har dessutom just räddat en fågelunge, antagligen en Kungsfågel dvs. europas minsta fågel :) Men är inte helt säker men pytteliten var den iallafall! Och nu tror jag papsen och jag ska fara och fiska, hejdå.






When the sky falls and the Earth quakes, we gon put this back together

  • Steg upp halv 8 idag och släppte ut hästarna & städade stallet
  • frukost + vasabladet
  • facebook & snokade runt, hihi
Nu går jag och läsa/sova igen! Dagens program är som vanligt oklart.

You would rather be far away, just to have it go all your way

Om man för tillfället har ett lika tråkigt liv som jag har ,så kan man alltdid roa sig med att läsa kontaktannonserna i vasabladet, eller annan tidning. Och om man har tur så hittar man något riktigt intressant som denhär t.ex...

"Jag söker en akademisk, snickrande, seglande, allvarlig, skrattande kock."
48+ kvinna i H:fors

Good luck with that! Haha. Nu är dagen räddad.

you're living in a dangerous wonderland

Här kmr några försenade bilder från shoppingturen i tisdags.


Läderjacka & Jeans.

Tunika, nagellack,shorts, tunika & leggings.
Köpte också en svart T-paita, schampo & långt peacehalsband (finns på bilder längre ner).

Oh, I'm superbad

Inget blir som jag planerar just nu. Orkade inte städa rummet eller verka hovar på heest. Istället blev jag liggande på "parkbänken" där ute i solen med boken i handen och mamma som förstod att jag inte skulle röra mig om inget tragiskt skulle hända så kom och hällde kallvatten på mig och då blev jag ju tvungen att hämnas så då utbröt ett vattenkrig! Hm, moget? Men det fick iallafall fart på mig så nu har jag moppat golvet och nu ska jag hjälpa mamma med kvällsmaten, pizza blir det :)
Hejdåå (bilden talar för sig själv)


I said push push baby, take it to the limit

Nej nu måste jag nog gå ut och dra i mig allt vad sommaren har att erbjuda! För vintern den kommer och antagligen alldeles för snabbt.


Draw the line

Solen skiner där ute, det är helg och här sitter jag? Usch, får nästan dåligt samvete. Fast jag har faktist varit ute mest hela dagen, har ridit, mockat, suttit på terrassen och ätit/läst. Nåja, skulle gärna susa iväg till oravais och hälsa på Fia men just nu verkar det som om det får bli en annan dag, har alldeles för mycket att göra här hemma. Skulle bl.a. måste städa rummet och verka hovar på hopplös ponnyskrutt. Blä.




Sommarplågor!

Myggor, insekter i allmänhet, svett (haha) och musik! Fast musiken har jag inget emot så här kommer några "plågor" :)









Oh, it makes me wonder who I am

Mums!


Det viktigast är inte att segra utan att vinna


enemies stay enemies, but friends they change

Klippa gräs, mocka skit och tala med gamla tanter har varit dagens aktiviteter. Intressant liv jag har? Nåja, några foton har jag också tagit.












There is love in your body but you can't hold it in, there is love in your body but you can't get it out

Drömde en underbar dröm inatt, ville inte vakna bara drömma vidare och men vanligt vaknade jag när det började bli som bäst. Vaknade dock med ett leende på läpparna och varmt om hjärtat. Ibland önskar jag verkligen vissa drömmarna kunde bli verklighet!
Läste förrästen ut Främlingen idag så nu ska jag förtsätta på 800 nya sidor i Slända i bärnsten som är bok nummer två i serien av Diana Gabaldon :)

Föll in i gamla spår


Let's fly away, fly away, to a better place

Villan blev det. For dit igår i värmeböjlan och hem i regnet idag, roligt har det varit! Gjorde en hel del igår men idag så har vi mest bara legat på varsin soffa och läst/sovit :)


















RSS 2.0