Vackra höst

 

Just because it's black in the dark doesn't mean there's no colour

De senaste dagarna har varit lite bättre än andra eftersom jag äntligen har fått träffa och uppdatera läget med mina fina vänner. Igår bar det av till Vasa där det blev kaffe och shopping med Robin och idag fick jag besök av Louise och Sonja. Vi träffas ju allt för sällan nuförtiden men det blir ju desto roligare när vi slutligen tar oss tid!
 
 

För ett år sedan..

 
Tillbaka till köpenhamn med mina favoriter, det vore underbart.
 

Find joy in the ordinary


Moments

 

It's in the little things

Lyckades tappa min telefon i en stenplatta igår vilket resulterade i att både skärmen och touchfunktionen gick sönder. Trevligt. Ännu trevligare blev det när jag insåg att mitt nya simkort inte passar i nån av mina gamla telefoner och att jag helt enkelt får vara utan kännykkä tills skärmen är fixad...
 
 

Det jag har saknat mest på sistone


Djuren, naturen och fridfullheten.
 

By changing your mind, you change everything

Efter 4 galna och superroliga veckor är jag äntligen hemma! Att åka iväg till bartederskola var nog det bästa beslutet jag kunde ta och jag trivdes rikitgt, riktigt bra i Stockholm. Det har inte varit någon dans på rosor men helt klart värt pengarna och tiden och jag kan gott rekommendera den här bartenderutbildningen åt alla som är det minsta lilla intresserade.
 
Här kommer några bilder (lånade från ebs's facebooksida!) som visar lite vad vi har pysslat med om dagarna!
 
 

RSS 2.0