I guess that's just the way the story goes

En helt vanlig dag. Tog mig i kragen när jag kom hem, hoppade in i min halare (fick den igår, löve it), gick till stallet och for ut på en snabb ridtur. Ingen skillnad om det är kallt och mörkt, det finns inget bättre än en ridtur med min favoritpojke. Snart blir det desperate housewives och glögg men först ska jag försöka bestämma mig för vilken låt jag skall sjunga på tosdagens sångtest i musik. Har fått sådär passligt sjukt i halsen så tycker lite synd om läraren som kommer att bli tvungen att lyssna på min kråkstämma. Höhö.


Oh, think twice stupid


I'm living in my own world

Har varit i stallet i fem timmar idag, så är ganska trött nu. Men vila får jag göra någon annan gång för nu kom denna söta filur hit! Dock bara tillfälligt. Ska snart hoppa i bilen och åka till vasa och simon's lägenhet som kommer att bli hennes nya hem. Skulle gärna behållit henne själv, hihi.


En kväll på stan

Kom just hem från vasa, har ätit vid rosso och varit på bio (due date) med sonja, ela och robin. Knasigt att alla alltid lyckas beställa något som ser godare ut än vad man själv beställt. Blev smått avundsjuk på robins tallrik med aptitretande pasta & köttbullar.. Min tomat & mozzarella bruschetta såg i princip ut som varma smörgåsar, haha. Lyckat. En riktigt rolig kväll har det iallafall varit och imårgon när jag vaknar borde jag ha ett ordentligt six-pack så mycket som vi har skrattat!


Glöggoholic

Har just varit på promenad med Nelly alias Nelson. Konstigt men skönt att bara gå med en hund istället för fyra, höhö. Ska ta en dusch & en glögg nu och sen tänker jag sova!


Demensen slår till

Jag har blivit en gammal tant. Vaknade två gånger i natt, steg upp och trodde att det var mårgon bara för att inse att klockan bara var ett och tre. Får väl skylla på fullmåne och stess, eller tidig demens? Har också märkt att jag tänker på roliga saker i bussen och sitter där för mig själv och gör konstiga miner. Seriöst, kylan måste ha tagit livet av min hjärnceller. Fast några måste jag ju ändå ha kvar eftersom jag fortfarande spöar sonja & lolle i matte, höhö.
Well, well ska göra lite läxor nu, bli hög på glögg & pepparkakor och sen kolla grey's anatomy. Au revoir!



bild från förra veckan

Håltimme

Modeller. Absolut.

Take me, to safety, this time

Har huvudvärk och lite illamående. Allt jag kan säga är att det är måndag. Urk. Men ska dricka glögg & slänga ett öga på top model så kanske det blir bättre. Blev förresten jättenöjd med min nya hårfärg! Mörkt och härligt. Någon bild har jag dock inte orkat ta. Lazyyy.

I lost the battle, but I'll win the war

Äter marabou cookies & cream och caramel crisp just nu, mums! Har inte suttit vid dator på hela helgen men här kommer en liten sammanfattning: idol, bakat jordnötskladdkaka (smakar som snickers, hihi), vasa och shoppat lite, kom hem med en LILA jacka?! Huh, hur gick det till? och lite annat smått & gott, kollat ett flertal filmer, stallet, ridit och gjort ingenting. En härlig helg helt enkelt. Ska göra lite läxor nu sen stallet och ikväll blir det att färga håret och kolla gossip girl.


Should it matter who you are?

Har just diagnostisearat mig själv med sömn- och motivationsbrist. Igår trodde jag nästan det var fredag, men verkligheten slog emot och jag insåg att det bara var tisdag. Det sög. Ordentligt. Det värsta var att jag trodde samma sak idag igen. Deprimerande upphöjt i två. Och lärarna gör allt för att få mig på bättre humör, oförbertt förhör idag, två förhör imorgon och ett på fredag. Lovely life, fast snart blir jag nog gladare. Grey's anatomy, glögg och choklad väntar!

Men en sak är iallafall säker, oavsett hur trött jag är så är jag alltid jävligt snygg.


Every second is a lifetime

  • skola, fick bl.a betygen (nöjd!)
  • läxor
  • vörå (halppis, pennor, hårinpackning, hårfärg och glass)
  • dator
  • --> desperate housewives
  • --> off to drömmarnas land

No love lost, no love found

Jäkligt kul hade vi igår, konstigt nog. Idag har jag bara gjort det vanliga. Har inget intressant att skriva, ovanligt? hrm. Och förresten ignoera hårtofsen ;)


Lets grow old together and die at the same time

Tror jag ska släpa med mig hundarna ut i snön på en promenad, städa stallet och sen blir det antagligen att dra iväg mot munsal och festa loss, haha.


I keep on running, keep on running and nothing works, I can't get away from you, no

Mamma kom hem med massor av nötgodis igår, jag är i himlen.




Oh can't you see you belong to me?

Ändrade planer! Bestämde mig för att skippa skolan istället, höhö. Nans kom hit och höll mig sällskap en stund och sedan gick jag ut med hundarna och städade stallet. När pappa kom hem for vi till veterinären med Zelmer, och gissa vad - en (minst) 2½ cm trästicka hade gått in i hans tunga! Började faktiskt må lite illa av hur stor den var, usch! Inte konstigt att han inte mått så bra. Så nu blir det en kur på två veckor med antibiotika och kortison. Men nu ska jag läsa lite läxor, duscha, förbereda för imårgon och sen gå och sova!



Don't let me go

Börjar först kl 12:10 idag så Nanna lovade att skjutsa mig. Förresten så är mamsen i helsingfors nu i två dagar dvs jag har två hästar, fyra hundar, en kanin och en katt på mitt ansvar. Vilket jag inte har något emot förutom att kissen e sjuk. Riktigt sjuk. Han har spytt blod och kan inte äta, antagligen har han ätit nån fågel och ett ben har fastnat i halsen eller pickat hål på hans mage.. Hoppas att vi slipper till veterinär idag!


Have you ever looked fear in the face, and said I just don't care?

Bedrövligt är den perfekta beskrivningen på hur bra jag är på finska. Har läst det i över 9 år och kan ändå inte något? Suck. Skärpning vore på sin plats.
Ny period började idag, ska göra ett försök att faktiskt börja läsa läxorna lite bättre så det blir lättare till proven. For ut på en kort ridtur när jag kom hem, shööne. Ska läsa på hissaläxan nu och sen blir det väl top model (& en hundpromenad kanske?) innan jag traskar till sängs.

Motiverad bild


I'm on the pursuit of happiness

Paranormal activity 2 var nog helt bra, ela och jonas kom också så det blev en riktig dubbeldejt, höhö. Efteråt kom sonja hit en stund.

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Promenad/fototur, stallet flera varv, vörå m.m. och nu gossip girl!



Trevligt

Blir bio med såsen ikväll, antagligen Paranormal activity 2. Scary..
Hittade en charmerande bild från rockperry, haha.


Härligt väder




It's never to late to start living

Äntligen fredag och inga fler prov! När jag kom hem for jag ut på en kort ridtur, min häst är bäst. Så de så.
Har just ätit pizza (mamma jobbar dvs pappa åker och köper hem pizza, höhö) och snart kommer idol, awsome. Mitt humör är på topp!



You're better than the best.


Torsdag

Orkar inte läsa på engelska, är för lat. Vill ha helg nu. Suck.
It wasn't because I didn't know enough, I just knew too much.


I'll take you places that you never thought you'd go

Dududuu. Har haft en relativt vanlig dag idag med bl.a 2 håltimmar, 2 timmar finskaprov (gick överraskande bra, tror jag?) och ett konditionstest. När jag kom hem förökte jag läsa lite till engelska provet som e på fredag men kände mig helt okoncenterad så va en sväng till stallet och gick ut och gå med hundarna i regnet istället. Regn är härligt. Och nu --> Grey's anatomy, eller som jag säger: gays. Jag är cool, hrm.


RSS 2.0