Köpenhamn dag 2

På fredagen började vi med att vandra längs ströget, shoppa och äta chokladcrossanter. Sedan chillade vi på hotellrummet en stund och på kvällen for vi till en spanska tapasbar, maten var supergod men när vi traskade därifrån med vår 90 euros räkning var vi nog inte riktigt lika glada, haha! Sen tog vi några drinkar lite här och där, sökte efter bar7 i ca två timmar bara för att inse att det nog inte var det dansgolv vi sökte utan snarare ett bibliotek och gick tillbaka till hotellet skrattande och trötta.
 
 

In a gentle way you can shake the world

För en gångs skull har min söndag varit riktigt, riktigt bra! Jag har gått runt med en härligt positiv sinnesstämning och ett leende på läpparna mest hela tiden.
 
Jag steg upp ganska tidigt och släppte ut hästarna och fixade i stallet, sedan åt jag en dunder frukost och gick på en ordentlig promenad med hundarna. Simon kom hem en sväng så vi drack kaffe, åt pepparkakstryfflar och diskuterade det senaste. Sen gick jag ut och knäppte några bilder och tittade på när hovslagaren fixade vinterskor åt pållen. Nu på kvällen har jag också hunnit catcha up med Nanna under en timmes powerwalk.
 
Dessutom har jag haft en spakväll med hårinpackning, ansiktsmask, fotbad och hela faderullan. Precis vad jag behövde! En ny vecka kan börja.
 



 

Sometimes wrong choices take us to the right places

Jag sitter just nu och väntar på mammas goda pizza som för tillfället befinner sig i ugnen. För att bedriva lite tid så kan jag ju berätta att köra på hal väg inte är sådär jätteroligt, att bara ha två timmars skoldag är passligt och att plåcka tranbär i kallt vatten samt snö kanske inte var det bästa beslut jag har gjort idag.
 
Resten av fredagskvällen ska spenderas med glögg och Johnny Depp!
 

Every day may not be good but there is something good in every day

Här kommer några bilder från de senaste dagarna, något nytt orkar jag dock inte berätta!
 


Köpenhamn dag 1

Det blev en tidig väckning redan klockan 4 på torsdags morgonen och vi begav oss till vasa flygplats varifrån vi flög till helsingfors. I helsingfors spenderade vi ca 6 timmar med att gå runt, äta, läsa och vara rastlösa. Vi flög vidare till Köpenhamn och efter mycket om och men kom vi oss äntligen till hotellet!
 
Sen gick vi på en liten rundtur, handlade lite mat och vin (som Robin sedan spillde ut i sin säng) och på kvällen gick vi till en italiensk restaurang där vi åt enorma men riktigt goda pizzor, drack lite gott och njöt av atmosfären. Efteråt traskade vi tillbaka till hotellet, kastade oss i våra sköna sängar och sov ordentligt.
 


Life without dreaming is just a life without meaning

 
 

Copenhagen

Höstlovet skulle inte ha kunnat bli bättre. Fint hotell, bästa resesällskapet, shopping och godaste ölet!
 

And off we go!

Abi-middagen igår på amarillo blev riktigt bra och festen fortsatte vid ollis vilket resulterade i mycket lite sömn (och sömnskulden kommer bara att växa). Har packat som en galning halva dagen för inatt drar jag iväg till köpenhamn med Sonja och Robin! Det här kommer att bli vilt.
 

Take pride in how far you have come and have faith in how far you can go

Fast det var söndag och underbart varmt i sängen lyckades jag kravla mig upp tidigt imorse och for på 1 ½ timmes ridtur i det fina (men kalla!) vädret. Sedan dess har jag mest legat under filten med näsan i en bok, och förstås en promenad med Nanna och dogsen har jag varit på!
 
Och förresten kommer den här veckan att bli grymt bra! Abi- hupparin ska beställas, abi- middag blir det på tisdag och höstlov får vi på torsdag vilket innebär köpenhamn med två favoriter, perfekt är ordet.
 
 
 

Chokladpannacotta med karamelliserade kaneläpplen och hasselnötskrisp


Wash the weight of the world from your shoulders


Vackert i svart och vitt

 
 
 

Börjar bli taggad!


Face it all together

Efter en tröttsam dag är det äntligen dags att bänka sig vid tv:n, dra upp filten till näsan, äta en chokladsuffle, dricka hett mintte och titta på grey's anatomy!
 

You'll be falling, but it's okey

 

Be a fruit loop in a world full of cheerios

Eftersom jag inte har något nytt och intressant att berätta om idag så bjuder jag på en bild av min favorit klumpeduns med viftande svans istället. Enjoy.
 
 

Welcome to today. Another day, another chance. Feel free to change.

Sovmorgon, skola, hundpromenad, bakning, stallet, powerwalk med Nanna och Dennis och varm vinbärssaft.
Det var min måndag det. Godnatt!
 
 

Bake a cake made out of rainbows and smiles, eat it and be happy

 
 

There’s plenty of time to sleep when we die

 

 

Swept away, I'm stolen


05102012

Fredagsmyset kan börja!

 

Eat diamonds for breakfast and shine all day

En liten uppdatering! De senaste dagarna har vi haft skolfotografering, jag har köpt en ny bok fullproppad med chokladrecept (med andra ord, jag bakar mest varje dag), igår lånade jag i princip hälften av bibliotekets böcker och jag har redan fastnat i springfloden, de preliminära psykologiresultaten verkar rätt så lovande och den här veckan har flera av mina favoritserier premiär! Ikväll blir det grey's anatomy och imorgon revenge, perfekt.
 
Dessutom har jag också blivit lite aktivare. Det har varit hundpromenader, joggingturer med Nanna och ridturer. Förhoppningsvis håller motivationen i sig!
 
 
 

RSS 2.0