Några sommarbilder, i brist på annat





















Den sista bjuder jag på, HAHA.

I used to be the picture, now I'm just the frame

Uppdateringen på topp? Haha. Nejmen, jag ska sammanfatta den senaste tiden nu. Denhär veckan (vecka 8) har vi inte haft några vanliga skoldagar utan man fick välja en specialkurs för hela veckan, jag valde styling (gud vet varför?). Styling handlade bl.a om klädertrender, smink, kroppsformer, vilka färger man passar i, manikyr och frisyrer. Kursen var helt okej, en del intressant, en del ytligt men att fixa frisyrer på varandra var helt klart roligast. Ps. det har varit mellan -20-30 grader nästan hela veckan, burr!

Igår for mamsen och jag en sväng till vasa, jag hade inga shoppingbegär alls egentligen eftersom jag var trött, förkyld och mådde lite dåligt men kom hem med några kassar och ett gladare humör ändå. Det glada humör försvann dock mot kvällen tack vare feber och ännu värre illamående.

Fast idag känns det redan bättre så förhoppningsvis gör det över snabbt! Har sysselsatt mig med gossip girl, nötter och sällskap av mina bröder.
Typiskt att bli sjuk när man just har fått sportlov.



Livet leker

Elle, inga läxor eller vanliga skoldagar på två veckor, ridtur och hembakade chokladkakor doppade i vitchoklad och krossade mariannekarameller. Väldigt bra.




A day in heaven with Abi - 11

Penkkis. Jag överlevde. Dessutom måste abisarna ha en hatförelske på mig eftersom de först ritade hjärtan på mig (medan andra fick skägg, mull, abi-11 eller ett L ritat i pannan) och sedan skickade mig på "bootcamp" dit alla som inte uppförde sig hamnade.. Dubbla buskap?


Promenad
















Mjau






Hey, karma is only a bitch if you are

Har hänt en hel del sedan senaste inlägget. Fast mest det vanliga som hundpromenader, läxor, skoldagar, ridturer, bakning, filmer men också bal och en ny inspiration har inträffat.
Och nu är det lördag och jag har haft fullt upp - stallet/ridtur 3 ½ timme, dusch, pappa fyller år så jag har bakat en kaka, death by chocolate heter den (mums), och kollat filmen Black swan, jättebra! Dags att ta det lite lugnt.


RSS 2.0