I'm just gonna danse all night

Tisdag - Tiistai - Tuesday
Skolan fltyer på som vanligt, fick sluta ett idag så mamma och jag tog en roadtrip. Kom hem med 3 par skor, lite choklad, en bulle och bra humör! Något annat har jag väl inte att berätta.. ;)

I’m begging please, stop playing games






Life goes on

Åminne igår blev lite som det blev. En aning för roligt. Idag har jag mest läst ELLE (trendbibeln, me like), varit i stallet, hälsat på mommo som fyllde år och varit på rolig hundpromenad. Och nu ska jag kolla på fim med mor och far!



Den traditionella solnedgångsbilden



Snygga brudar



Ännu en traditionell solnedgångs bild


Happyness






I will never be your stepping stone, take it all or leave me alone

Dagarna går långsamt nuförtiden. Gymnasie timmarna är jobbiga fast ändå inte, men fysiken kommer att bli min död. Bara en dag till nu så är ännu en vecka avklarad och på kvällen blir det åminne. Wuawuawuaaa.. Höhö nåja, blir väl nog bra. Villaavslutning är det också på lördag men vet inte vad jag ska göra då? Får se vad som poppar upp. Men nu ska jag kila ner till stallet och sen tror jag banne mig att jag ska ut och jogga!


25 Augusti

Har varit lite sämre med bloggandet på sistone, har haft för mycket att göra. Var faktiskt till Vasa igår och shoppade lite, bilder kommer kanske senare. Men inte idag, för idag är det min FÖDELSEDAG! Sweet sixteen. Ska äta marängtårta tills jag spyr! ;)


Internet is back (kanske bara för idag?)

Varför ska alltid måndagar vara så himla jobbiga? Blä. Var förresten på introduktionen av franska idag då som jag måste läsa på distanskurs, urk. Hoppar väl antagligen av om någon vecka eftersom jag inte har lust att stanna kvar en extra timme efter skolan på måndagar och läsa allt själv. 45 euro på böcker i onödan..Nåjaaa, har just varit på en härlig promenad/joggingtur med hundar längs skidspåret. Uppiggande! Ska snart hämta in hästarna, läsa lite läxor, kolla lite tv, dricka något varmt (förkyld) och sen tillbringa resten av detta dygn med min goda vän sängen :)


Inte bra, inte alls bra

Dum Sonja som visade mig onepiece! Nu vill ju jag ha en (och de e inte ens snygga!!). Tanken på att mysa i en sån här på vintern snurrar runt i min lilla äppelhjärna. Gaah..



Sing a song and I will sing along

Juthbacka igår var som juthbacka alla andra år, trängsel, mycket folk, skräp och godisremmar. Men jag hade iallafall trevligt. Förutom när jag skulle hem.. Nej, då skulle en konstig gubbe hoppa runt mig och halft tvinga mig att "ta emot jesus" haha. Come ooon, vill jag "ta emot jesus" ska jag väl göra det själv inte bli tvingad till det! Överkristet folk säger jag bara, hjärntvättade och överdrivna. Det var faktiskt lite obehaglig.




spinning around

Just nu snurrar gymnasiet runt ganska bra, jag har äntligen börjat komma in i rutinen! Men lite vindögd blev jag nog idag när vi började med vår kursbricka, haha. Bara en dag kvar nu så är en vecka avklarad. Juthbacka marknad blir det också imårgon och kanske pensalfest på lördag. Får se hur det blir med det. Sitter nu och googlar olika frisyrer och hårfärger, dags för förändring. Funderar på att toppa (ska göra ett försök att få lite längre hår, därför inget "dramatiskt"), klippa lugg - sned eller rak och antingen färga mörkblond eller rödblond. Något sånt. Förslag är välkommna.

stop,stop,stop the world from moving

Nu fungerar äntligen internet igen! Har varit utan nu i några dagar men överlevt ;) Började förresten gymnasiet igår, fattade i princip noll vad de talade om men nu är allt lite klarare. Så kanske jag lyckas bli student om några år? Hoppas kan man ju alltid. Ska snart fara ut en stund med heeesten och sen blir det att läsa lite fysik, psykologi och geografi.. Lööööve it. Men nu lite bilder från de senaste dagarna.
























Just for tonight darling, lets get lost














lalalaaaa

Konstens natt blev en helt okej kväll, fast någon konst kollade vi inte direkt på. Traskade mest runt, satt vid bryggorna och var med hoviska. Lite tungt var det att släpa sig upp och traska till sista dagen på sale idag. But, I made it. Så nu är jag friii! Eller nej, över helgen är jag fri sen börjar skolan. Blä. Fast egentligen blir det lite smått roligt också. Har tillbringat de senaste timmarna med att sitta på terrassen och läsa senaste numret av elle, så nu bublar jag av "vill ha", hihi.










Tittut!

Sitter nu vi Simons gamla dator och laddar ner massor av musik, måste bränna en ny partyskiva! Ska väl snart äta något och sen go for a rida with my little pony.. öhöm. Fick en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem fån salejobbandet idag också, våra kära rara hundar hade vält ut den välfyllda roskisen och släpat iväg allting runt halva huset. De små grisarna. Gissa om jag blev glad. Där var allt från kaffesumpar, äggskal , papper, grönsaker, gammal smootie, baconpaket, snus (usch!) och saker som jag inte ens vill veta vad det var för nåt. Klottigt och kladdigt som bara den. BLÄ. Ryser vid bara tanken.. BLÄ, BLÄ, BLÄ! Andas in... andas ut... Förresten så händer det äntligen något imorgon! Konstens natt, ska bli kul att äntligen fara ut med folk och inte bara jobba och sitta hemma. Längtar!

I’m out of this world, come with me to my planet

Ändringar pågår och allt är kaos men nu orkar jag inte mera för stunden så, hejdå.

Baby,baby your in my system

Damn, vilken rolig kväll det blev igår! Underhållande historier från "förr i tidin", goood mat, mycket skratt , bastu och bada och inga myggor! Mamma var duktig och fotade lite när jag var snäll och simmade med min buskusiner som bara skvättade vatten på mig..




You wanna get in my world, get lost in it

Kvällen räddad, ska far till morbrors villa. Grillmat, bada, umgås med härligt folk och bara chilla :) Tar nog med kameran också men om jag lyckas få fram den är en annan sak, vi får se.


blaablaa

Några dager sen det dök upp något inlägg här men nu så. Fasssssst något intessant har jag inte att säga, haha. Ha jobbat och varit i stallet mest hela tiden på sistone men nu är det helg och grymt varmt ute också så nu är det dags att slappna av. Men inte riktigt ännu, fick just besök. Måste rusa.


You'll know why I'm here once I'm gone

Yes, nu regnar det igen. Börjar bli lite trött på detta väder, det har regnat (ruggigt regn inte härligt sommarregn..) hela dagen och tydligen fortsätter det. Blä. MEN det är också ett perfekt tillfälle att baka, så det ska jag göra!
Förresten så släpade mamma ut mig i skogen igår och tvingade mig att plocka blåbär men bortsett från de tiotusentals myggor som åt mig levande, svetten som rann, den sjuka ryggen och spindlarna så var det riktigt roligt :)

 


Some things fall apart, some things make you whole

Har just varit på en uppfriskande ridtur i regnet! Finns inget härligare, nästan iallafall ;) Dessutom tror jag att min familj har blivit lite knasig.. Först kommer mamma förbi med Björns bil, efter en stund kommer Björn förbi med pappas bil och en bit efter honom kommer pappa med mammas bil, haha. Nåja, nu ska jag gå och kolla på tv.





I'm on top but you just don’t get it yet

Det var riktigt roligt att äntligen jobba och få något att göra, inte bara sitta hemma och dregla. Oooch nu vet jag inte vad jag ska skriva.. Har väl inget intressant att berätta.
Men här kommer iallafall lite bilder som jag knäppte idag.

 





 




Slöa, slöa, Jobba, Jobba

Har varit lite av en söldag idag, har mest suttit i solen, läst och kollat tv. Blev dock lite aktivare nu mot kvällen, städade stallet och motionerade pållen ordentligt. Och imorgon börjar jag mitt sommararbete på sale, haha när alla andra har slutat med sitt arbete och njuter av de 2 sista veckorna av sommarlovet, jaa då börjar jag jobba. Inget ansträngande jobb precis, blir väl mest att plockar varor i hyllorna meen ja får ju iallafall igång dyngnsrytmen tills skolan börjar.. wohoo.
Bilder från idag, aldrig får man vara ifred ;)



 

 




Hate It Or Love It

Egooooooooo.





RSS 2.0