Don't stop believing...Unless your dream is stupid.

Missade bussen och imorse och därmed också skolan, fast det blev jag ju inte sådär jätteledsen över. Isället har jag varit till veterinären för att vaccinera alla hundarna, handlat hem lite smått och gott och rört ihop min älskade youghurtglass. Dessutom kämpar jag som bäst på med en uppsats om designens betydelse i vår vardag. Lite hjälp skulle inte skada.
 

Moonshine, take us to the stars tonight

Måndagar är inte så illa när man börjar först 12:10. Fick lite sovmorgon, släppte ut hästarna, åt både frukost och lunch i lugn och ro och så blev det ju förstås lite extra tid över åt Edgar.
 
När jag kom hem tricktränade vi lite och så har jag slängt ihop ugnsäpple med vanilj fyllning samt maräng och hasselnötter. Hur gott som helst! Ska så småningom gå ut och med hundarna och sen blir det att köra iväg till palvis och hälsa på kusinerna och deras nya schnauzer valp!
 

Worked all week, it's time to play, gonna get a little bit sideways.

Utgång! Krogen it is.



Taxarna Fia och Elmeri




 
 

Life is better if your laughing

Härliga fredag! Hade bara två timmars textkompetensprov idag och sen fick jag ta helg, perfekt. När jag kom hem gick jag på en ordentlig promenad med doggen, tog det lugnt och kollade lite serier. Sen tog jag mig i kragen och städade mitt bombnedslag till rum samt fixade lite med fotoramar.
 
Nu på kvällen gick jag ut och gå med Nanna, fia och fias taxpojkvän Elmeri, hihi. Det var bara för festligt!
 

 
 

Vilken slapp dag

Efter tre timmar modersmål avslutade jag skoldagen och for hem. Där väntade Edgar på en sagostund och en promenad. Annars har jag inte orkat göra särskilt mycket, bara fixa lite i stallet och baka en chokladpaj med sirap och nötter.
Den va go. Det var allt.
 

Distraherad och ofokuserad

När man verkligen borde läsa på något blir allt annat plötsligt så mycket intressantare. Varför är det alltid så? Blev missnöjd med resultaten i finskskrivningen i höst så jag ska skriva om nu på våren och den här perioden har jag en repetitionskurs och imorgon är det ett grammatikprov som gäller. Men läser och övar jag på finskan ikväll? Nej. Istället läser jag deckare, springer ut med hundarna och googlar efter nya tricks att lära Eddie. Och dricker mitt älskade mint te, förstås.
 
Provet kommer säkert att gå galant, haha.
 

Don't ever let anybody steal your sunshine

Helgen har varit bra och dagens fina väder blev helt klart höjdpunkten. Så nu hoppas jag att den nya veckan fortsätter i samma mönster!


 
 

Helgens ispromenader

Fredag:
 
Lördag:


 
Söndag:
 

 

 

Friday, oh Friday

Skoldagen är över och den obligatoriska ispromenaden med hundarna är avklarad. Bara stallet kvar nu och sen blir det att äta chips och kolla alla serieavsnitt jag missat under veckan.

 

Barcelona

Blev snabbt intervjuad idag om gymnasiet och studieresorna kom på tal så därför har jag lite Barcelonafeelis just nu!
 
 

I'm not asking for the world, maybe

Det känns som om jag inte har gjort något annat än läxor den här veckan. Uppsatser i flera språk, grammatik, gamla studentprov och textkompetens osv. Hur kan det komma sig att jag har mera läxor nu sista perioden än under hela gymnasiet? Knepigt.
 
Förutom att slava med läxor så har jag ju förstås varit på hundpromenader, bakat och hängt framför tvn. Imorgon är det äntligen fredag det ser jag fram emot. Tack hej.
 

I eat glitter for breakfast, lunch and tea

Då var det söndagskväll igen. Läxorna är fortfarande ogjorda men eftersom jag först börjar klockan 12 imorgon är det nog ingen stress. Min helg har varit riktigt lugn och skön så en ny vecka är välkommen.
 
Penkkis börjar närma sig och den senaste timmen har jag bläddrat genom hundratals foton från den gamla goda tiden för att hitta en bild till Wall of fame och jag kan konstatera att jag hade en festlig barndom. Kan inte sluta smaila, haha.
 

Winter wonderland


Bake a cake made out of rainbows and smiles, eat it and be happy

Har bakat ordentlig mamma ikväll! Vi har bakat kanelbullar, bullar doppade i socker och bullar med chokladfyllning! Sammanlag 91 stycken och allt blev alldeles för gott.
 

Fredag 11.01.2013

Igår va abina till Academill och lyssnad på olika föreläsningar och efteråt flöt timmarna förbi på amarillo med Sonja, Louise och Kajsa. Riktigt bra början på helgen. På kvällen tog jag det bara lungt, såg på film och hade det bra.
 


Take me to neverland


Cupcakesbesatthet

Jag brukar ytterst sällan baka cupcakes men nu när jag har en ny bok fylld med muffinsar och cupcakes samt nya spritsar och ett gullit fat har jag insett att det är ju ganska roligt. Så här är veckans godsaker!
 


Motivationshöjare


Think of all the beauty around you and be happy



 

Det finns inget bättre än en bra affär - förutom en bra affär med rea

Jag heter Cathrine och jag är en shopoholic. Jo, hej! Tänkte bara berätta att efter två dagar med för mycket shopping börjar det bli lite tomt i min kassa.. Igår blev det en rea resa till vasa med Nanna och jag kan inte minnas när jag senast kommit hem med så mycket underbart. Vad kan man annat vara än lycklig när man nästan har en helt ny garderob, dyrt schampo och finaste martiniglasen? Och ikväll har mamma och jag tömt minimani på finfina grejer! Fotoramar, tavlor, vackraste bordslampan, bakningsprylar osv osv.
 
Nu blir det att gömma bort bankkortet och varva ner med ostbricka, en kall cider och några avsnitt Arrow.
 

 

Happy new year folks!




 

-

 

RSS 2.0