So much to say, but nobody to tell, would you call it hell?

Jobba, läsa, äta och sova. Det är vad jag pysslat med på sistone. Men nu är jag ledig och imorgon är det nyår! Ps! hör och häpna; jag har inte bakat något sedan julafton men pappa har istället börjat göra hemlagad glass i stora lass?
Världen är allt konstig.


Juletider














Julafton igår spenderades med familjen, riktigt trevligt. Mycket god mat, mycket godis, mycket spetsad glögg och fina julklappar. Kakformen är mammas och min underbara delade julklapp! Hoppas alla hade en bra jul!

I'm never alone, I'll always have my problems.

Jobbat idag då från 07.00-15.30. Jobbigt men värt det! När jag kom hem fortsatte jag att läsa Sophie Kinsellas shopaholicböcker (har nu läst ut två stycken på fyra dagar, börjar antagligen med den tredje ikväll), sitter och gapskrattar för mig själv. Dessutom insåg jag just att jag inte har hunnit julstäda mitt rum (bombnedslag), pynta granen (som jag lovat) eller slå in mina julklappar (idag är det den 23:e). Jäklar. Julstämning.



Why stop dreaming when you wake up?


Har nu officiellt jullov. Sweet. Mindrer sött är dock att jag ska jobba (städa) halva lovet men när det klirrar i kassan är de värt det. För att pigga upp mig lite extra så har jag förstås bakat cashewnötkakor med vitchoklad!

Smile, it confuses people

Psykologiprovet gick bra till min stora förvåning idag! Skönt. Bara några dagar kvar i skolan nu - snart jullov, perfekt.

I wish my grades smoked marijuana so it could have been higher








Söndagen har spenderats som de flesta andra söndagar; med fia och dennis, misslyckad provläsning, familjemiddag, stallet och bakning. Inget märkvärdigt.

There's nothing more gorgeous than an hundred dollar bill










Come and take a walk on the wild side, cause you and I, we were born to die

Idag har jag haft sovmorgon, gått på promenad med Nanna och dennis, läst på psykologi, gått på julgransjakt, tagit bort skorna av hästen, rört ihop chokladbräck och ätit pappas pizza. Nu ska jag se Bröllopsfixaren och sen gå och sova!


Alla har sitt eget julpyssel


Feet don't fail me now, take me to the finish line

Bloggandet har varit på minussidan den här veckan men jag har haft fullt upp! Ett flertal shoppingturer (jag är numera smått pank), besök av favoritfadder, provvecka, julstädning, bakning osv. Jag har inget spännande att skriva om heller för den delen. Imorgon blir det fredag och efter skolan drar jag iväg till stan på en glöggkväll med bror. Bra.
Gårdagens konstverk.

Love is just a feeling that we make




Det är fredag och det snöar. Underbart. Ska se film resten av kvällen och imorgon blir det vasa med nanna, perfecto.

Glögg & pepparkakor




-


Jävla skit.

Sometimes we need to lose the small battles, inorder to win the war.


Att vara ledig måndag och tisdag borde gälla alla veckor.

Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.






I’m just sayin’, you could do better

Idag har jag ridit, bakat solskensbullar och chokladkaka med nougat, kört bil för första gången, gått på hundpromenad, hälsat på mommo och moffa och ätit gott. Resten av kvällen ska det slappas!

Torsdag it is.

Bakningsbloggen är uppdaterad, klicka på bilden!

RSS 2.0