Golden ticket to the future

Update time! Intressanta skolarbeten, tacofest hos Thea, fenomenalt rolig gulis, improviserad studieresa till H:fors på designmässa och lite kvalitetstid med bästa Louise, liftande mitt i natten med glada purmopojkar, kaffebesök av mamma och Nanna, blåbärsplockning, pizzaätande, utflykt till fäboda med Eddie, minimalt med sömn, krogkvällar, filmkväll hos Fanny, promenader till gamla hamnen och på mystiska skogsvägar, en 4 timmars rundvandring för att kolla in hur alla i klassen bor och avslut på black sheep and so much more.  
 
Jag mår som en grafisk i vatten!
 
 
Lite skoluppgifter;
 
 

Hösten har anlänt

Kokkooo. I'm back. I alla fall för stunden. Som rubriken säger så har ju hösten i all sin prakt anlänt till Finland. För si sådär två veckor sedan så lämnade jag ju boet och flyttade in i en finfin trea tillsammans med Malin i Jakobstad. Skolan började och hittills har vi blivit tvångsmatade med information, namn och motivation. Det har varit allt från grupparbeten, rundturer, exkursion och bus vid pörkenäs, BTS- party, champagne och vårrullar på torget mitt i natten, promenader i skogen, inskription i vasa, förfester och dans tills man helt enkelt inte orkat mera.
Så med andra ord har jag det helt super och äntligen känns det som om jag hamnat rätt. Skolan är fin och lärarna positiva och hjälpsamma, människorna är nog några av de trevligaste jag träffat och J:stad är ju riktigt primus.
 
Imorgon börjar vi äntligen på med introkursen till grafisk design och på onsdagen blir det gulis!
 
 
Helgen spenderade jag hemma i Maxmo med hundvalpar, hästjobb, skogsfotografering, älgflugor och kaffe hos B och N.

RSS 2.0