En liten update

Hej hopp igen, jag lever. I helgen skulle Nanna och jag på bio men det var slutsålt och vi ansåg oss vara för fina för att fara hem så det blev en tur till o'malleys (Carro joinade) och ollis istället. Det gick nog för sig som plan b.
 
I söndags började jag sticka sockor för första gången i mitt liv och för övrigt bakas det nåt gott nu som då och ispromenaderna är äntligen aktuella. Perfecto, säger jag bara.
 
 
Idag blev det dejt med saknade Sonja i oravais. Vi fixade mexikanskt och chokladfondant, tittade film och hade det riktigt gemytligt, som vanligt!
 
 

Dagens bravader

Fick sällskap på morgonens ridtur idag i form av en luddig och lekfull leonberger! Han hade bestämt sig för att följa med oss hem och jag som har varit småkär i den här killen sen han var liten så skulle helst ha låtit honom få sin vilja fram. Men mina etiska principer tog över till slut och jag fick hoppa av, traska tillbaka och knäppa fast honom i hans koppel. Att göra det rätta är jämnt så tråkigt.
 
 
För övrigt så har jag varit ut och promenerat med Nanna idag och bakat karelska piroger för första gången! Det tog längre än väntat och brandalarmet började tjuta men det var helt klart värt det. Så himla goda.
 

If you never imagine, nothing ever happens at all

Idag fick Nanna och jag för oss att vi skulle på en joggingtur så jag hoppade i farsan tillfälliga bil och brummade till Ölis. Det bör nämnas att jag har kört automat sen jag tog körkort så dehär med manuellt växlad skrotbil var ju en liten utmaning i sig själv! Men när jag väl hittade backen (haha) så gick det som smort och jag satt och fnissade mest hela vägen. Kanske jag borde skaffa mig en manuell skrotbil på heltid?
Det blev en cirkus 8 km länk runt brännback- och vesterbackvägen och förstås hade vi med våra pojkar som fick agera draghjälp.
 
Fint frostiga blev de ju också.
 
 

Add life to your days, not days to your life

Hej hopp, här knallar livet på om vanligt. Promenader, ridning och utflykter i kylan, vetrinärbesök med knäppa hundar, game of thrones maraton, bullabakning och gratis mousserande vin på ollis (händer ju inte direkt varje dag).
 

Gårdagens äventyr

 

The universe is made of tiny stories

 

Han är underbar den här, min guldklimp

 

Dreams can come true, if we have the courage to pursue them

Idag kom det äntligen några snöflingor och det är helt otroligt hur mycket ljusare och finare allt blev på en gång. Riktigt magiskt var det ute vid stranden där vattnet möttes av dimman! Dock hade jag inte med mig kameran så jag fick nöja mig med några halvtaskiga telefonbilder. Lite surt.
 
 

Svart och vitt

 

Glöm dina gamla misstag och gör plats för nya

Snart har ännu en finfin dag passerat. Morgonen började med lite film och en 8 kilometers joggingstur med min Edison och fortsatte med lite fudgebakning. Sen kom Sonja hit på kaffe nån timme, efter det blev det lite geocaching (eller jaa, jag tittade på) med Simon och nu väntar en doggy playdate i Ölis!
 
För övrigt så lider jag av bildbrist så en gammal feelisbild får duga idag.
 
 

Housewife deluxe

Som rubriken säger så har agerat hemmafru idag. Jag har bakat, städat och dummsugit, lagat mat, gått på två hundpromenader, fixat i stallet och avslutat dagen med att dricka ett glas rött. Dessutom bör det ju nämnas att alla innomhus sysslor har gjorts i högklackat. Fniss.
 
Igår däremot var nog en riktigt latandag och i princip det enda vettiga jag gjorde var att umgås med tre fina vänner.
 
 

Happy new year!

2014 började på bästa sätt! Nyåret firades först i vasa på förfest med alla favoriter, vidare till fransmanni med godaste maten och sen till kvevlax med Simon på hemmafest. Raketer, champagne och härligaste sällskapet!
 
 
 

RSS 2.0