Sunny friday feeling

Fredag. Det måste vara bästa dagen på hela veckan. Och när man börjar veckans bästa dag med ost- & zucciniscones till frukost så blir det ju näst intill legendariskt.
 
 

-

 

Go, sit, dream, for ever after ever after soft laughter

Min födelsedag till ära klippte mamma av mig håret och ack så bra det blev! Sådär för övrigt så har nog min första dag som nittonåring varit riktigt fin.
 
 

Skogsäventyr

 

Avskedsbrunch

 
Imorse klockan 10 nalkades det tidig avskedsbrunch hos Robin eftersom bästa Louise flyttar till Helsingfors imorgon. Hon kommer vi att sakna!
 

Let's go fishing

Igår kväll bestämde pappa och jag oss för att prova fiskelyckan! Det blev en riktigt idyllisk kväll med massor av napp, mjuka vågor och vacker solnedgång. Och som extra plus i kanten tittade en säl upp bara några meter från båten! Lite magiskt måste jag säga.
 
 

Snabbt, enkelt och löjligt gott

 

Daylight is breaking

 

Det finns inget bättre än en bra affär - förutom en bra affär med rea

Det har ramlat in en hel del i min garderob på sistone och extra bra känns det när allt är 70% reaplagg eller loppisfynd!
 
 

Feeling the night flowing through

Vackra kvällar finns det inget bättre än att hoppa på cykeln, åka ner till stranden, titta på solnedgången, skratta åt Eddie som jagar småfisk och bara njuta av tystnaden.
 
 

Maxmodansin nummer 2

Igår var det då maxmodansin igen och jag började med att äta godaste marängtårtan och sippa på hallonmojito och rosé sangria före jag cyklade mot Ölis på lite grundas. Sen bar det av till stranden och även om det inte var lika mycket folk som på Vörådagarna så hade jag en riktigt fenomenal kväll!
 
 

Throwing rainbows at your feet, laying flowers in the street

Igår spenderade jag i princip hela dagen i Vasa, först med Nanna och shopping och sen blev det konstens natt. 
Och är det konstens natt hör det ju förstås till att titta på sambatåget, gå på museum och träffade bekanta!
Ytterst kultiverat.
 
 

Vattendjur

 

Out of time and out of place

Igår hälsade jag på Robin och hans löjligt fina lägenhet i vasa. Vi åt gott och sen traskade vi till Oliver's där vi dansade som galningar halva natten. Ser verkligen fram emot fler kvällar som den här!
 
 

Ignite the fire light

 

Taklagsfest i växthuset

Pappa håller på som bäst och bygger ett växthus här hemma och när taket väl var på plats så blev vi ju tvungna att ha en liten taklagsfest med pizza, drickbart och muffins!
 
 

RSS 2.0