Mmmm breakfast

Mandelplättar med turkisk youghurt och bär; perfekt frukost.
 

Söndagsmys

Bakade blåbärcupcakes och pariservåfflor idag och begav mig mot ölis där det blev en 2 timmars verandafika med Björn och Nanna. Eddie och Dennis rusade runt och Nanna och jag pratade om ditt och datt i solen, riktigt gemytligt! :)
 


 

My cup of tea

Denna fina men blåsiga dag har jag druckit skogsbärste, gått ut och gå med Nanna, städat mitt rum, gjort massor av saker som jag skjutit upp och kollat x antal avsnitt New girl. Värre måndag skulle man ju kunna ha.
 


 

Ice Ice baby







Loving every minute, cause you make me feel so alive

 

Welcome to candyland




 

Fredag blir aldrig fel


.

 
 

Mah boys




För trötta dagar


Mums.



Studentklänning: check!

 
Igår stod det studentklänningsköp på schemat så mamma, Nanna och jag begav oss till kokkola och där handlades det hem två underbara klänningar och en fin kappa som var på rea. Euforinivån är hög fortfarande!
 
Idag har jag hittills bara slappat men snart så väntar en ordentlig joggingtur med energiklimpen Dennis och en promenad med taxen Fia vars matte och husse passade på och tog en shoppingtur till umeå.
 
 

.


A day without smiling is a day wasted

På sistone har jag njutit av livet, promenerat mycket, läst om tidsresor, bakat och ätit gott, börjat på andra säsongen av Girls och varit en sväng till Prisma och Alko. Så här kommer några bilder som fastnat på minneskortet.
 

 

Positive energy, positive results

Fint väder, trevlig ridtur, två promenader, god mat och marängtårta; så har min dag sett ut hittills och nu väntar en middagsvilo. Hejdå!
 

RSS 2.0