Don't grow up, it's a trap

Vi är nu inne på vecka 3 och här kör vi på lika hårt hela tiden! Vi är nu uppe i ett 50 tal drinkar och tempot och kraven ökar för varje dag. Free pour testet har jag i alla fall klarat av så nu är det bara drinkprovet, flairprovet, barprovet och teoriprovet kvar.. Haha. Som tur har vi ju roligt varje dag och det finns massor med härliga klubbar och krogar här överallt så man får avreagera sig och dansa loss på helgerna!
 
 

Meanwhile in Stockholm

Hej hallå! Uppdateringen här har legat på noll nu på sistone och det beror nog helt enkelt på att jag inte har haft en sekund extra. Min första vecka här i stockholm har varit fullproppad med program! Helgen spenderades hos Sofia i spånga, vi shoppade, åt gott och traskade genom stan. I söndags blev den nya destintinationen Luntmakargatan där jag flyttade in i bartenderskolans studentrum. Vi är totalt 7 som bor här och cirka 20 som går kursen och schystare gäng kan man inte hitta! 
 
Den här veckan har vi lärt oss massor, allt från utrustning, drinkrecept och sprithistoria till att stå bakom baren, free pour, uppförande och jonglerande med flaskor och shakers (elller flairande som det heter). Vi har också smakat massor sorter av vodka, gin, rom och tequila samt alla drinkar vi har lärt oss!
Drinkförhör har vi varje dag och idag har vi haft ett större teoriprov om destillering och sprit. Så ikväll släpper vi loss och provar lite på Stockholms nattliv. Ha de bra!
 
 

Bye bye Finland

Om några timmar befinner jag mig i stockholm och där tänker jag stanna en månad framåt! På måndag börjar jag på bartenderrkurs så förhoppningsvis kan jag ju blanda drinkar när jag kommer hem. Det här blir min första utomlandresa alldeles själv och det känns riktigt bra.
 
 

Don't let the wind blow you down


Fint för öronen.


People get loud underneath the moonlight

Villaavslutningen detta år spenderades på Nabben med finaste Daniela och live musik. Inte illa!
 

RSS 2.0